Login/Registracija

Žika u ulozi PROVODADŽIJE, takmičarka u HAOSU: „Zbog njega mi je blokiran telefon“

Takmičarka Vesna Damnjanović (42) pevanjem je počela da se bavi nakon što se razvela, iako je oduvek uživala u muzici, a u takvoj odluci joj je pomogla njena majka.

– Propevala sam kada sam se razvela, iako to sad smešno zvuči. Moja mama je videla oglas u lokalnim novinama da klavijaturista traži pevačicu i na njen nagovor sam se javila- ispričala je Vesna.

Borbena je i u privatnom životu, ali i na sceni, gde se pokazala fanstastično. 

– Jel znači da ako dođe novi muž i novi brak da ćeš da prestaneš da pevaš s obzirom da si ovim poslom počela da se baviš kad si se razvela?- zanimalo je Halida.

– Ne, ne, nikako ali bilo bi dobro kada bi mi naleteo neko iz ove branše- odgovorila je takmičarka, a Muslimović je posavetovao da u tom slučaju dolazi češće na Grandovu scenu i druži se sa Žikom budući da je on „vrtuljak ljubavi“ i „servis za utehu“, kako ga je Mare prozvao.

– Ja sam glavni provodadžija!- dobacio je Žika, a onda je Vesna svojom pričom iznenadila i nasmejala mnoge.

– Ja ovo moram da napomenem. Kada je Žika otvorio konkurs prošli put da meni nađe srodnu dušu meni je telefon te noći blokirao. Naravno javljaju se ljudi raznih profila, čak sam neke morala i da blokiram. Bilo je navalentnih- ispričala je veteranka, dok je Žika Jakšić savetovao kakvog muškarca da nađe.

– Čim naletiš na nervoznog muškarca, beži– objasnio joj je.

Svojim vokalom je još jednom oduševila žiri i pobrala sve simpatije i pohvale.

– Šta da kažem bilo je odlično. Mnogo dobro pevaš. Glas i vokal su samo jedna stavka da bi čovek napravio karijeru. Želim ti sreću i da ti posle ovog takmičenja sve krene na bolje- rekao je Halid.

U revijalnom delu Vesni se pridružio prijatelj i kolega, a zajedničkim snagama otpevali su „Mi se volimo“. Budući da on nije oženjen, Žika je krenuo sa svojom ulogom provodadžije i malo se našalio.

– Vi ste već tu prženi, Željko ti se nisi ženio, ona se razvela- rekao je Jakšić i nazvao ih budućim bračnim parom.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: J. Jović