Login/Registracija

ŽIKA U ŠOKU, TAKMIČARKA SE ZBOG OVOGA POJAVILA U EMISIJI: „Ti si došla ovde da bi nas IZNUTRA posmatrala“

Capture 3 1

Još uvek se prepričavaju scene iz prethodne emisije „Nikad nije kasno“ koja je ostavila veliki utisak na milionski auditorijum.

Posebno se priča od nastupu veteranke Dragane Vujinović koja je priznala da je za potrebe magistarskog rada uradila istraživanje emisije „Nikad nije kasno“, a najzamivljiviji deo je svakako bio kada je iznela sva saznanja do kojih je došla.

-Uradila sam analizu i naše, odnosno vaše emisije. Imam ceo rad, pa ako bude prilike i prođem dalje, onda ćemo da pogledamo zajedno. Ja ću sledeći put da iznesem sve, celu statistiku i gledanost – rekla je Dragana, a Žika se odmah nadovezao:

ZIKA

-Čekaj, da te pitam nešto, to je sad master rad, ranije su bili magistri, a sad su masteri. To sam hteo samo da utvrdim pošto sam ja malo staromodan. Kad si već razmišljala i radila oko muzičkih emisija, hajde sada mi reci do kakvih si zaključaka došla. Znam ja šta je to, ti si ušla u takmičenje da sve ovo pogledaš i istražiš iznutra.

-Radili smo analizu i „Piknovih zvezdica“, „Zvezda Granda“ i „Nikad nije kasno“ , tema je bila marketing i gledanost. U suštini ovu emisiju gledaju svi, sve generacije. Nema ono da je gledaju ljudi od 25-35 godina, već svi. I posebno je važno da se prati u inostranstvu dosta, tako da ste odlični – rekla je takmičarka.

Ako ste propustili prethodnu emisiju, možete je pogledati na linku u nastravku teksta, a nova epizoda se emituje već ove nedelje od 21h na Prvoj televiziji.

Foto: youtube,
Autor: A.Milinković