Login/Registracija

Žika Jakšić poručio takmičarki da će da je oženi, pa se pokajao

Čim je kročila na grandioznu scenu Gordana Vukelić pobrala je simpatije žirija, ali i svih u studiju u četvrtom krugu šoua „Nikad nije kasno“. Žika Jakšić konstatovao je ova takmičarka iz emisiju u emisiju sve bolje izgleda, kao i da se vidi napredak u njenom ponašanju na sceni.

Goca otkriva da li pevačica mora da bude atraktivna kako bi privukla pažnju i da li su silikoni na estradi MUST HAVE (VIDEO)

„Goco, moram da kažem da si se baš oslobodila. Mogla bi da vodiš emisiju“, konstatovao je Žika, a zatim je upitao kakav je sad njen emotivni status i da li je zaljubljenost zapravo zadužena za njen dobar izgled.

„Nisam udata“, rekla je takmičarka, a potom zamolila Žiku da joj nađe jednog oficira.

Bila je žrtva NASILJA, godinama živela u STRAHU, a sad ima SNAŽNU PORUKU za sve žene (VIDEO)

„Ako si sama, znaš da možeš da ideš na sajt srodneduše.net i da nađeš svoju srodnu dušu“, rekao je Jakšić, dok je Dragana Mirković dodala da se vidi napredak u njenom izgledu, ali i u pevanju, kao i da se nada da će biti napredovati i na ljubavnom planu.

„Ma, oženiću je“, odgovorio je Jakšić, a zatim se pokajao, jer je zapravo želeo da kaže da će da je uda.

„Nemoj je ti oženiti, nego je udaj“, dodao je Enes Begović, a Dragana je upitala: A šta fali Žiki da je oženi?’“

„A ne, ja sam samo provodadžija. Naći ću joj jednog ozbiljnog oficira“, poručio je Jakšić.

Nakon toga, Gordana je zapevala pesmu „Ostavljena ja“ Ane Bekute, kojom je pobrala simpatije žirija.

„Ja sam prezadovoljna. Energija, emocija, baš sve pršti. Baš sam zadovoljna“, rekla je Dragana, dok joj je Enes čestitao na nastupu.

U revijalnom delu Goca je sa Enesom Begovićem u duetu izvela pesmu „Kako ti je, kako živiš“, a njihov nastup dodatno je oduševio publiku u studiju, ali i stručni žiri.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić