Žika Jakšić izneo NEPOZNATE DETALJE ljubavnog života: OD OBE ŽENE SE RAZVEO IZ ISTOG RAZLOGA

Žiku Jakšića gledamo svake nedelje kraj malih ekrana i navikli smo da je on čovek neverovatnog humora i energije. Mada se o njegovom ljubavnom životu ne govori mnogo, Jakšić je rešio da otvori dušu i osvrne se na do sada nepoznate detalje.

– Ja sam u Nemačkoj 1990. godine upoznao moju prvu suprugu Snežanu, mi smo se zaljubili tamo, a venčali smo se u Aleksandrovcu. Sledeće godine se bend rasturio, bilo je povoljnije da se svira u Srbiji. Ostao sam tamo zbog ljubavi, a oni su se vratili. Onda se zaratilo, sećam se kad je počeo rat ovde, planirao sam da se vratim, vratio sam se dva dana pre nego što su izbili sukobi u Hrvatskoj. Došao sam kući tačno na vreme kad je počeo rat, zajedno sa ženom. Ona imala svoj frizerski salon u Nemačkoj, mi smo ga spakovali i doneli u Aleksandrovac kako bismo mogli da živimo tu, nismo još imali dece, bili smo godinu dana u Srbiji. Insistirala je, zbog ratnog stanja, a ja sam imao papire, da se vratimo i vratili smo se nakon dve godine ponovo u Nemačku– počinje Žika svoju priču.

71b52a7fc662d4b87e046d3afbe0eaf8251e09ff

Međutim njegov prvi brak nije potrajao, a ono na šta je ponosan je što se sa suprugom razišao u miru i prijateljskom odnosu.

– Od Sneže sam se razveo kad je Andrija imao šest godina, tek je pošao u školu. Razveli smo se jer sam previše težak za život udvoje, previše sam samostalan, teško se prilagođavam bilo kakvim ularima, pa na kraju krajeva i ularima i stegama koje, samim tim, i brak neumoljivo nosi. Nismo imali nikakav problem, svađu, prevare, već prosto nismo mogli da uskladimo svoje životne stavove i želje – ispričao je Jakšić za Kurir, te dodao da se iz istog razloga rastao i od druge supruge Dajane sa kojom takođe ima sina.

173d5ec2962685db1351509b897283e996579766

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović