Žika i takmičar otkrili kada muzičari zarađuju najviše para- Nije poenta da gostiju bude više nego manje! (FOTO)

Nebojša Joksimović (Gračanica), nadimak Nele Struja dobio je od predsednika žirija Saše Miloševića Mareta, a nakon toga, svi su počeli tako da ga zovu.

Čovek, za koga je Cakana rekla da je ponosna što može da nazove kolegom, i čovek koji iz emisije u emisiju oduševljava glasom i energijom, večeras je otkrio Žiki šta ima novo- Postao sam deda veče kad sam pevao 4. krug! Od ćerke dete! Dobio sam unuku Nedu i prelepa je- rekao je ponosi novopečeni deda.

Nebojša ima lokalni bend sa kojim je radio veselj, ali je sve utihnulo zbog korone- Jel se skupe njih desetak, onako astalski sa harmonikom? Tu bre ima više para! To su ozbiljni gosti- konstatovao je Žika a Nele je potvrdio.

a498c1b1ae4c43a4f4efa22b7280e60f8445adcf

-Nebojša odlično pevaš! Odlično biraš pesme i ozbiljan si pevač i živiš od ovoga i nadam se da će ti ovaj emisija pružiti šansu da snimiš cd sa ozbiljnim autorima- rekao je Pecikoza a onda je Nebojša otpevao “Skitnicu“ Marinka Rokvića.

-Neće biti lako žiriju- rekla je Dragana Katić nakon Nebojšinog nastupa.

-Još jedan ovakav da zapeva i mi napuštamo emisiju- izjavio je Pecikoza pa predložio- Najbolje da izvlačimo slamke, jer svi odlično pevaju. Svi će napraviti nešto ako žele posle emisije, svi imate kapacitet.

-Nebojša, samo ću reći da bih mogao da te slušam danima i noćima- rekao je Saša Milošević Mare.

Fahrudin je rekao da bi mogao Nebojši i pesmu napisati ali onda se umešala Goca- Izvinite Nele, moraćete da sačekate, pravo je meni obećao!

POGLEDAJTE I:

Zarađivao je ogromne pare od muzike, a onda se desio PREOKRET i bio je prinuđen da počne od nule (VIDEO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac