Žika i Mare se latili mikrofona, pa zapevali zajedno! Ceca oduševljena, Mima ostao bez reči: „Zvuči fenomenalno“ (VIDEO)

Capture 3 13

Kao što su gledaoci do sada navikli svaka praznična emisija „Nikad nije kasno“ nosi jedan poseban duh i prelepu energiju. Tako će biti i ove nedelje, kada će publika zajedno sa našim veteranima i gostima proslaviti Uskrs.

U sudijskim stolicama će pored premijera Saše Miloševića Matera, sedeti folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i naš poroslavljeni glumac Milutin Mima Karadžić.

U svakoj prazničnoj emisiji se dogodi i neka nesvakidašnja situacija, a tako će biti i ove nedelje u omiljenoj porodičnoj emisiji.

zika peva

Voditelj Žika Jakšić je napravio presedan, pa je izveo publiku na scenu i zapevao pesmu „U svetu postoji jedno carstvo“.

Odmah mu se pridružio i premijer Mare koji je iz svoje stolice zapevao sa Žikom, a publika ih je pozdravila velikim aplauzom.

zika peva 1

Kada ih je čuo, Mima je ostao bez reči, pa je na šaljiv način prokomentarisao pevanje omiljenog voditelja.

-Zvuči fenomenalno, deluje kao da znaš da pevaš – rekao je Mima.

Nakon toga, naši veterani su oduševili stručni žiri, a jedan pevač je posebno privukao pažnju Cece Ražnatović.

-Petar Pan, u glavi večiti dečak i bravo za izbor pesme – poručila je Ceca.

Capture 3 14

Mimi Karadžiću je posebno zapala za oko odevna kombinacija koju je za ovu emisiju odabrala veteranka Žužana Varga, pa je imao jendo pitanje za nju.

-Za kim ste u žutom? – upitao je Mima kroz smeh i nasmejao sve u studiju, a veteranka mu je odmah odgovorila:

-Uskrs je, pa zato.

Kao specijalni gosti praznične emisije biće i trostruka pobednica ovog takmičenja Bojana Barjaktarević, mlada pevačica Zorana Mićanović, pobednik „Zvezda Granda“ Stefan Petrušić, pevač Stefan Kosmajac i pevačica Mira Mirković.

Capture 3 15

Ovo je samo jedan mali deo onoga što vas čeka u nedelju od 21h na kanalu Prve televizije u prazničnoj emisiji „Nikad nije kasno“.

U videu pogledajte promo.

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A.Milinković