Login/Registracija

Željko OTKRIO detalje porodičnog života: “Supruga je u svom svetu a sina sam ISPISAO iz muzičke škole“ (VIDEO)

Poslednjih godina pop pevač Željko Vasić posvetio se velikim nastupima i koncertima, što je njegovu klupsku publiku pomalo razočaralo.

Ipak, snimak njegovog nastupa iz jedne kafane na kom peva isključivo narodnu muziku, nezaobilazan je na svim kućnim veseljima.


Taj snimak je iz 1999. godine. Malo li je godina prošlo? Ja to sada ne bih mogao da izdržim, ni psihički i fizički. Skoro sam se šalio sa suprugom, to nešto da radim vikendom kao ranije, to ne smem ni da pomislim, radio sam po 7 dana nedeljno. Čak i samo vikend da radim ja bih bolovao do sledećeg četvrtka (smeh). Ne pamtim kad sam ostao do ujutru negde i ne prija mi to noćno zaglavljivanje. Nedostaje mi ali kad bi moglo da se završi do jedan- iskren je Željko.


Mnogi mu zameraju i to što privatan život drži daleko od očiju javnosti, a naročito suprugu sa kojom se retko pojavljuje.

– Nju ovo ne zanima, ona je svoj svet. Nema neke fascinacije u mojoj kući, tim mojim poslom, ni supruga ni deca. Za neku muziku su saznali pored mene. Nju smara da ide sa mnom- rekao je pevač za naš portal.

A da li je neko od njegove dece nasledio talenat na tatu i ima li afiniteta ka muzici, pevač kaže:


– Andreja je talentovan i išao je u nižu muzičku, završio četiri godine gitare, međutim kada sam prvi put seo sa njim i video da on nema pojma zamolio sam ga da me ne bruka i da se ispiše iz muzičke. Drug moj koji mu je predavao gitaru mi je rekao da mu dam još malo vremena ali nisam hteo, prosto nije znao ni note u četvrtom razredu. Ima toliko drugih zanimanja…– smatra on.

Na poziv Žike Jakšića uvek se rado odazivao, te mu je i ovoga puta bila čast što je deo žirija emisije “Nikad nije kasno“.

A šta nam je još ispričao, pogledajte u intervjuu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac