Login/Registracija

Zbog uroka NE MENJAMO NIŠTA: Ekipa priredila veče puno anegdota, smeha i iskrenih suza (VIDEO)

Veče puno dobre muzike, smeha, do sada ne ispričanih anegdota ali i suza, još jednom nam je priredila ekipa emisije “Nikad nije kasno“.

U stolicama žirija predsedniku Saši Miloševiću Maretu pridružili su se uvek rado viđeni gosti, Tanja Savić i Frano Lasić, koji su pored pevanja u četvrtom krugu ocenjivali scensko ponašanje ali i stajlinge.

02d8d4b42f11c1aa6f5d760bbf8ce009ac33a391

Domaćini emisije Žika Jakšić i Dragana Katić dobrodošlicu su prvo poželeli dvema divnim damama Dragani Petrović i Jeleni Smiljković koje su imale čast prve da nastupe. Kako su obe odabrale emotivne pesme i to “Sve bih dala da si moj“ Lepe Brene  i “Ja nemam prava nikoga da volim“ autora Tome Zdravkovića, Žika nije bio posebno zadovoljan.

– Opet neka kuknjava?– pitao je voditelj, ali onda mu je Mare obrazložio zašto su njih dve odabrale ovakve pesme.

45721fdd895665fbf0643cc4729ea1eee26069d0

– Žiko, čovek kad je srećan on peva tužne pesme i obrnuto. To je nekako protiv uroka– rekao je predsednik.

Vrlo autentične i svoje, oduševile su žiri te je bilo jako teško odlučiti koja od njih dve zaslužuje direktan prolazak.

Naredni duel mogao se okarakterisati kao pravi pop jer su takmičari Boban Canevski i Vitoslav Jazbinšek do sada na velikoj sceni pevali samo najlepše pesme zabavne muzike i evergrin hitove, što se dogodilo i ovog puta. Pored pratnje orkestra Ace Sofronijeviča, takmičare je pratio i gudački kvartet kako bi muzički doživljaj pesama “Kao moja mati“ i “Ostala si uvek ista“ bio što bolji.

fbf3ecbeb37c06584f5a10f7f686f9b01270b421

Ispraćen ovacijama nakon nastupa, Boban Canevski ostao je iznenađen, a još više su mu značile suze na licu Tanje Savić i Žike Jakšića koje je posebno ganula Čolina pesma.

– Bobane ti si me večeras ganuo ovom pesmom, suze su mi krenule naročito rečenicom: “Kad ti jednom srce slome“...- poručila je uplakana Tanja, zbog koje se rasplakao i Žika Jakšić.

– Nemoj sad i ti da plačeš, ja ću se rasplakati još više- dodala je pevačica.

c4cdd8322a9a66f777631b795904d4b38a62e971

Ni Vitoslav nije zaostao sa svojim nastupom, te je bilo nezgodno dati prednost jednom od njih dvojice, a ishod glasanja možete pogledati OVDE.

Veliko priznanje članovi žirija sinoć su dali Violeti Kelečević i Anki Pecnik što su iz kruga u krug sve bolje i što ne prestaju da se trude kada je reč o svakom segmentu njihovog pojavljivanja.

Anka je još jednom oduševila kako pesmom tako i vizuelnom transformacijom, dok je Violeta nazvana velikim poštovaocem ovog šou programa.

Svaka čast na upornosti i odnosu prema ovom poslu, što je drugačiji svet u odnosu na tvoj posao građevisnkog inspektora. Toliko poštovanja si pokazala prema ovom takmičenju i sceni d aja nemam reći, svaka ti čast- poručio joj je Mare.

b896c107a3c2d6bbccbae63f0f4ce4d31fda5a36

Pravi gastarbajterski duel dogodio se između takmičara Dubravka Biondića i Slaviše Koraća, koji su trbuhom za kruhom pre mnogo godina otišli za Nemačku.

Pored mesta boravka, ova dva momka veže i ljubav prema dobroj narodnoj muzici koju su sinoć prezentovali kroz pesme dve muzičke legende koje više nisu među nama, Šabana Šaulića i Marinka Rokvića.

Slavišin izbor bila je pesma “Zanela me svetla velikoga grada“ što je inspirisalo Žiku da analizira tekst i poveže ga sa svojim iskustvom.

3cf6fc658131361be12f37dde1175a9e64ff2c3c

– Mene su jednom zanela svetla velikog grada i to kad sam prvi put kao dete iz Aleksandrovca otišao u Nemačku. Tamo sam se zaljubio i oženio prvi put. E onda sam došao za još jedan veliki grad Beograd, zaljubio se i oženio po drugi put. Znači, više neću da se ženim, dobro mi je ovako– obrazložio je on.

Nakon svakog odlušanog duela, žiri, orkestar Ace Sofronijevića, kao i publika imali su priliku da jednog od dva kandidata iz duela pošalju direktno u peti krug takmičenja, dok je od preostala četiri kandidata na kraju emisije publika izglasala još jednog.

8b171bb5ae7ddbca6567cfafdddefa2393353b7d

Koja petorka se plasirala direknto dalje, a koja tri takmičara su trenutno na našem online glasanju, saznajte OVDE.

A ukoliko još jednom želite da uživate u sinoćnoj emisiji kliknite na video ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac