Login/Registracija

Zbog PORODICE IGRAO NA SIGURNO, a sada ostvaruje svoje snove: „Više nisam anoniman! (VIDEO)

Šarmantni Makedonac, penzionisan vatrogasac, Mile Andreski, ove nedelje nije gasio, već je zapalio vatru svojim nastupom, kada je ceo studio podigao na noge.

Pokupio je sve pohvale žirija što ga izuzetno čini srećnim, a u intrevjuu za naš portal otkrio je da li mu se život promenio nakon pojavljivanja u emisiji.

– Ljudi su me puno zvali, dobio sam puno čestitki, puno lepih reči. Ohrabrili su me da idem dalje i da se borim. Moje ime je bilo anonimo, a sad me znaju– zadovoljno je rekao Mile za Grand Online.

Iako je pevao za svoju dušu i pojavio se na nekim makednoskim televizijama, na putu do uspeha kočilo ga je nekoliko stvari.

– Ja sam kao mlad , pre trideset godina, počeo da snimam za državu televiziju, ali živeo sam u malom mestu, a ako želiš profesionalno da se bviš muzikom moraš da živiš u većem gradu, kao što je Skoplje– otkrio je Andreski.

Ostvario pre svega kao porodičan čovek, ali i profesionalno kao vatrogasac, što mu je omogućilo da sada bude u penziji i krene u pohod na ostvarenje snova.

– Kada sam počeo da pevam već sam bio oženjem, imao decu, a ovaj posao je bio sigurniji, a sada sam došao da pevam– iskren je bio Mile.

Cela porodica je ponsna na njega, a sin koji  ga je pratio na harmonici u revijalnoj pesmi predviđa mu mesto u finalu, o čemu više možete saznati u intervjuu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić