Login/Registracija

Zbog POBOŽNE PORODICE krila talenat za pevanje, pa je POLICAJAC RAZOTKRIO (VIDEO)

Ljiljana Crnjanski iz Bijeljine, oduvek je imala želju da se bavi pevanjem, ali silom prilika je postala frizerka.


Takmičarka potiče iz pobožne porodice, u kojoj se nije očekivalo da žensko dete bude pevačica, usled čega je odustala od svojih želja iz detinjstva.

– Moja baka je uvek govorila: “ Ti ćeš Ljiljana biti frizerka“, a ja sam maštala da budem pevačica. Ne bih da povredim delatnost, i sama sada pevam ali u to vreme je to bilo strašno– ispričala je ona za Grand Online. 

Svoju ljubav prema muzici negovala je i tokom odrastanja, a priznaje da za njen talenat ne zna veliki broj ljudi, već samo porodica i bliske prijateljica. Ipak, ne krije da redovno peva u svom salonu.


– Imam četiri ogledala u salonu i tu pevam. Primetim ja kako šeta policajac i ja kad god ga vidim zaćutim, a on se nasmeje. Jednom sam se vraćala sa jedne svadbe i zaustavi nas policija, kad ono taj policajac i kaže mi: „A vi ste ona frizerka što peva“ i mene tu bilo sramota– ispričala je takmičarka iz Bijeljine.

Zanimalo nas je i koje pesme peva za svoju dušu.

– Kod mene nema sredine, ili Vida Pavlović ili „Ala bih se šikicala“– priznaje Ljiljana čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić