Login/Registracija

Zbog njene ANEGDOTE sa početka karijere svi PRASNULI U SMEH: U sve umešana Neda Ukraden

Poznata voditeljka i zaštitno lice muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Dragana Katić već dugi niz godina krasi male ekrane, a svojih početaka seća sa velikim osmehom. 

– Počela sam da radim, to su stvarno bili moji počeci i sećam se mog prvog koktela u životu i bila sam sva srećna, javila odmah mojima preko fiksnog telefona. Bila sam opčinjena svim bitnim ljudima koji su oko mene, držim piće i držala sam u krilu jednu kucu koju je kamerman doneo. Osećala sam se jako bitno, kad meni prilazi Neda Ukraden i pita me gde je onaj cuko, a ja tako sva bitna njoj kažem „Izvinite, ali ja njega ne poznajem“- ispričala je Dragana, a nema ko nije prasnuo u smeh.

– Mene su godinu dana posle toga svi zvali Cuko jer ja stvarno nisam znala da se u Bosni pas zove cuko, mislila sam da me pita za nekoga kome je to nadimak- rekla je voditeljka.

Iako bi mnoge javne ličnosti najradije zaboravile svoje lapsuse iz prošlosti i stare fotografije pocepali Dragana ih se rado seća i veoma često prepričava.

Nedavno je i na svom Instagram profilu objavila fotografiju čak dvadeset godina staru, a komplimenti na račun njenog izgleda nisu izostali.

POGLEDAJTE I

IMA LI KO SREĆNIJI OD NJE: Dragana Katić objavila lepe vesti (FOTO)

Dragana Katić OTVORILA DUŠU: „Živela sam sa MNOGO STRAHA, sve to je ostavilo VELIKE POSLEDICE“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović