Login/Registracija

ZBOG NJE JE BILA JAKA Muž ju je napustio nakon porođaja, a 20 godina nakon toga rešila je da pokaže u kakvu je lepoticu izrasla njena ćerka

Tanja Banjanin poznata je po brojnim hitovima poput „Da li si dovoljno jak“ i „Ja činim sve“, ali o se o njenom privatnom životu malo toga zna. Pevačica iza sebe ima neuspešna dva braka i dvoje dece, a da je život uopšte nije mazio svedoči i to što ju je muž ostavio samo dva meseca nakon rođenja prve ćerkice Staše.

……

– Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Stvari sam mu spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize – ispričala je pevačica svojevremeno. 

Iako joj nije bilo lako da bude samohrana majka, Tanja je prevazišla sve prepreke i uspela da njena ćerka Staša izraste u dobrog čoveka. Danas Staša puni 20 godina, a ponosna majka pohvalila se u kakvu je lepoticu izrasla njena ćerka.

……

Inače, Staša studira turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu i za sad ne želi da krene maminim stopama. 

……

……

Foto: Instagram,
Autor: I.Ankić