Login/Registracija

ZBOG LJUBAVI SPREMNA NA SVE: „Sakrio me je u kola i ILEGALNO PREVEZAO PREKO GRANICE“ (VIDEO)

Osim neverovatnog vokala i emocije koju je, ove nedelje, prenela na žiri i publiku, Anka Pecnik predstvaila se i neverovatnom životnom pričom.

9bebd4a6ee1bfa8a749dcc5fe449b68d9306c150

Da je muzika njena strast otkrila je još u detinjstvu, a studije na muzičkom odseku u Bratislavi izenadno napušta zbog ljubavi kada se njen život menja iz korena.

– Ja sam studirala u Bratislavi, moj suprug je živeo u Austriji i upoznao me je na jednom koncertu gde sam pevala i tako je to poznanstvo krenulo. On je stalno dolazo za mnom i jednom mi je rekao kako ću biti njegova žena, a ja sam tada njemu odgovorila kako nema šanse. Nije prošlo nekoliko meseci, čak sam mu i pogrešnu adresu dala, ali sudbina je imala drugačije planove– ispričala je Anka za Grand.Online, a zatim objasnila taj filmski momenat.

– Jednog dana vratila sam se u stari studentski dom, i on je sedeo tamo. To je zaista tako bilo, pitala sam ga šta radi tu kaže da me je tražio i čekao da dođem. Tada sam ostala bez reči, zaista je bila sudbina i tako je to krenulo– objasnila je takmičarka.

a8dfc3c1bba20da31a9d2dd1741a21219f3267b3

Njihova ljubav naišla je na prvu veliku prepreku kada nisu hteli da joj odobre vizu, nakon čega se zaljubljeni par odlučio na krajnju meru za opstanak njigove veze.

– Bilo je mnogo teško, ali ja sam se zaljubila i bila sam spremna da odem u Austriju po svaku cenu. pošto nisu hteli da me puste na lep način, muž me je sakrio u kola i prevezao preko granice– prisetila se Anka koja i danas tamo živi sa porodicom.

Sa suprugom je otpočela novi život i osnovala porodicu, a studijama se nikada nije vratila i tvrdi da se ne kaje jer je ona stvorena za binu, a ne za školu.

Smatra da je sada došlo pravo vreme da se vrati muzici na velika vrata, a o njenom talentu svedočila je i Lepa Brena o čemu više možete saznati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić