Login/Registracija

ZBOG ĆERKE SE KRIJE U JAVNOSTI: „Želim da je dovedem na finale“ (VIDEO)

Omer Karalić Azaro pravi je primer takmičara koji iz kruga u krug postavlja sebi nove rekorde i biva sve bolji i bolji i ovoga puta žiri mu je poručio da je još jednom nadmašio sebe, a evo šta on misli o tome.

– Ne znam ja to nisam čuo, ali ako ste vi to čuli i publika verovatno sam nadmašio prethodni nastup, više sam pazio na ovaj moj scenski nastup – rekao je on.


Skroman od prvog dana i u polufinalu ostao je uzdržan na pitanje da li ga ljudi iz okruženja vide kao pobednika.

– Da budem iskren ne volim da se izjašnjavam pošto su mi svi dragi, ne mogu ja njih od sebe odvojiti, stvarno ih ima jakih, ne bi bilo ovde da nisu tako jaki kao što sam ja i ne bi bilo uredu da sad ja nešto pričam… Ali da se priča, priča se, verovatno i njima dolazi do uha da su i oni zaslužili da se nađu u finalu, a što i nije laž – tvrdi Azaro.

Od svih želja koje je mogao da poželi, on je odabrao samo jednu da uhvati ćerkicu za ruku i dovede je u veliko finale. 

– Ona se priprema i zna već sve pesme koje sam ja pevao za ovih devet meseci, oduševila me je… Ja je ceo život učim maternji jezik dok ona odgovara na nemačkom i onda dođeš i čuješ kako tvoja devojčica od osam godina peva sve te pesme, e onda ona još popriča i kaže: „Tata, znaš li ovu?“ na našem jeziku – priča on.


Na pitanje da li se ćerka hvali tatinim uspehom kroz smeh je odgovorio.

– Nezgodno mi je više slušati, jer me ona hvali tamo kod švabica, učiteljica, nezgodno mi je više, ja sam se počeo i skrivati od naroda – tvrdi Azaro.

Bila pobeda ili ne, Omer planira da nakon finala poradi na svojoj karijeri i pesmama koje želi da pokloni svojoj publici.

– Mislim da bi trebalo napraviti taj sledeći korak. Ja nisam čovek koji voli stati, ja sam onaj koji konstantno ide dalje, jutiša i samo tim tempom. Volim ljude i narod, narod mi je mnogo dao i ne bih bio večeras ovde i mislim da sam dužen da vratim našem narodu nešto – priča takmičar.

Ceo intervju sa Azarom pogledajte u videu ispod!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić/T. Bogavac