Login/Registracija

Zbog BOLESTI ostavio prvu LJUBAV, pa izlaz pronašao u muzici: “Ne kajem se“ (VIDEO)

Slavujski glas Edvina Husarića Eda iz Srebrenika prošle subote osvojio je publiku i fascinirao žiri u takmičenju veterana.

Ovakav talenat publika nažalost nije mogla ranije da upozna s obzirom da je Edu manjkalo samopouzdanja da se pojavi na velikoj sceni i pokaže milionima šta zna.


Međutim, jedna stvar je presudila da se takmičar na pragu šeste decenije ipak prijavi za ovaj šou.

– Dugo me nagovaraju da se prijavim. Dok sam bio mlađi prvo su me terali da idem u “Zvezde Granda“ ali nisam osetio tu ambiciju. Onda je i porodica počela da vrši pritisak, a ja sam uvek nekako uspevao da izvrdam. Sad sam tek nekako osetio potrebu da dođem– rekao je Edo za naš portal.


Uspešnu fudbalsku karijeru je nakon bolesti zamenio mikrofonom, a sada priznaje od koje profesije više zarađuje novca.

Muzika je uvek bila tu nekako, ali kada sam video da već ne mogu da budem na terenu toliko da živim od toga, onda sam prešao na muziku, i ne kajem se. Bolovao sam od hepatitisa, naglo sam se ugojio, i eto tako sam počeo da pevam. Iskreno, nije ni bilo neke love u fudbalu, u međuvremenu sam se oženio i zasnovao porodicu tako da je bilo pitanje egzistencije– iskren je bio takmičar.


Iako potiče iz muzičke porodice, ranije nije imao pevačke ambicije da uplovi u te vode, pa je muzika došla kao slučajan izbor.

– Moja majka je krajem 60tih godina snimala na Radio televiziji Beograd, ali ja nisam imao želju da to radim profesionalno, već samo za raju onako. Da mi je neko rekao kad sam imao 20 godina da će ovo biti moj poziv, da ću doći u ovakvu emisiju ne bih mu verovao. A sad samo za muziku znam– rekao je Edvin.

Ceo intervju sa takmičarom pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac/ A. Milinković