Login/Registracija

ZAUSTAVITE SVE! Kuma iznela nepoznate LJUBAVNE detalje, Goca Tržan šokirala: „Planiram još jednom da se udam“

U petom krugu „Nikad nije kasno“ koplja su urkstile dve atraktivne pevačice Borka Erceg (40) sa Uba i Mirjana Mima Bažalac (42) iz Kraljeva. 

Dve pevačice narodne muzike večeras su imale i veliku podršku. Borka kumu koja je otkrila nove detalje iz takmičarkinog ljubavnog života, dok je Mimu po prvi put u takmičenju bodrio suprug Saša.  

Kako od početka takmičenja Borkina ljubavna priča intrigira gledaoce, kao i Žiku Jakšića koji je čak i raspisao konkurs za muža, tako se ista tema povela i večeras. Ali ovoga puta ima srećan kraj jer je mladoženja pronađen!  

– Konačno se pojavio dečko, ništa više ne smem da kažem – rekla je takmičarkina kuma Žiki Jakšiću, što su svi s oduševljenjem prihvatili.

– Nemoj da je neka štetočina – dodao je Žika, pa je pitao čime se bavi potencijalni mladoženja. 

– Ne, ne, nije štetočina, ozbiljan je momak, kao što je ona. A čime se bavi to ne smem da kažem – misteriozno je odgovorila, a zatim je Borka zapevala pesmu „Ne daj me“ od Cece, koju je Jakšić posvetio upravo njenom novom izabraniku. 

– Ovo je bila specijalna pesma za mladoženju, da te čuva, da te pazi. Svi hoće avanturu, e sad zete vodi računa – poručio je Žika, dok se Mare više fokusirao na Borkin nastup i čestitao joj na svemu što je do sad pokazala u takmičenju. 

– Ovo je mnogo ubavo, posle ovoga se sigurno udaješ – šaljivo je dodao Enes.

I njena protivnica iz duela bila je i više nego sjajna. Mima je otpevala hit „Uzmi me rukama“ Merime Njegomir, a žiri nije štedeo reči hvale za njeno pevanje. 

Nakon energičnog nastupa i sjajne interpretacije, Enes je prokomentarisao da je trebalo ranije da se bavi muzikom i da odlično peva, a Goca je rezervisala za svoju svadbu.

– Imam u planu da se udam još jednom, ti ćeš da mi pevaš, Dragana će da vodi, a Enes će biti gost – izjavila je Goca, a Mare se nadovezao: – Ne znam šta ću ja da budem na tvojoj svadbi, izbacivač?!

Na kraju i više nego maestralnog duela, došlo je vreme da žiri presudi ko od ove dve sjajne takmičarke ide u polufinale.

Mare je svoj glas dao Borki, Goca Mimi, dok su publika u studiju i Enes svoju naklonost takođe ukazali Mimi.

Orkestar je glasao za Borku, pa je krajnji rezultat bio 3:2 u korist druge takmičarke koja se plasirala u polufinale. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić