Login/Registracija

Žali što se nije udala i ostvarila u ulozi majke, ali je Žika to jednom rečenicom ZAVRŠIO

Sve žene sa Uba su ubave – ovom rečenicom predstavila se Borka Erceg (40) sa Uba, koja je svoju poslednju šansu, kako je rekao njen brat, potražila u emisiji „Nikad nije kasno“.

Voli da čita, putuje i da peva, a od učešća u takmičenju želi prvenstveno sebi da ispuni želju i da dokaže da njeno vreme tek dolazi.

333ea269997e9ce5992216a9ad7fea170a6eebe7

– Žalim što se nisam ostvarila u ulozi majke i što nemam partnera. Mnogo više za tim žalim, nego što nisam uradila nešto u muzici – priznala je Borka, a Žika Jakšić je obećao da će joj ispuniti želju. 

– Otvaramo konkurs za Borku. Ja ću da sredim i tebi i tvom bratu što nije oženjen. Prijavite se na srodneduse.net i sve završeno – poručio je Jakšić, a zatim je pitao da li je tačno da je imala vezu deset godina, na šta mu je ona odgovorila da jeste, čak i duže od deset.

– Vi što se zabavljate deset i više godina, odmah da se venčavate. Šta se razvlačite više? – rekao je Žika, a zatim je takmičarka zapevala pesmu „Moje oči pogledaj“ Ana Bekuta iz 1991. godine. 

1579fc061111aedd340cae1ae2fab995b0e12f85

– Vi ste na pravom mestu i sigurna sam da ćete se udati do kraja takmičenja. Kao što kaže pesma, mislim da bi vas svako pogledao – konstatovala je glumica Jovana Jelovac, dok je Dejan Petrović rekao da će se sigurno udati zahvaljujući emisiji i Žiki. 

– Ako se ne udaš ove godine, moramo da tražimo neku treću varijantu. Ako i ne nađete muža, orkestar hoćete sigurno – dodao je Petrović. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić