Za nju su tražili ĐUVEGIJU u svakoj emisiji, a kada je priznala da je ZALJUBLJENA ŽIKA PRESVISNUO OD SREĆE: Da li znate o kome je reč?

borka nnk dete

Ova slatka devojčica pre 42 godine rođena je u Beogradu, a pre dve sezone okušala je pevačku sreću u emisiji „Nikad Nije Kasno“ u kojoj je ostvarila odličan plasman.

Još kao devojčica počela je da se bavi pevanjem u horu, a po završetku srednje škole ozbiljnije se posvećuje ovom pozivu, međutim trebalo joj je dosta vremena da prseče i prijavi se za emisiju koja joj je donela veliku slavu i prepoznatljivost u muzičkom svetu.

Najveća želja joj je da se uda i da osnuje porodicu, a tokom učešća Žika i članovi žirija pokušavali su da joj pronađu srodnu dušu. Iako je vešto skrivala od gledalaca svoj ljubavni život, pred kraj sezone otkrila je kako se zaljubila čemu se Jakšić najviše obradovao.

borka erceg mladost

Za njeno pevanje dobila je bezbroj komplimenata, od kojih joj je najviše značio komentar od Harisa Džinovića.

Rekao da je moj način pevanja jako redak, da pevam čisto i to je za mene velika nagrada. Baš sam emotivno to doživela, tresla sam se– izjavila je tada veteranka.

borka rceg detinj

Kada se završilo takmičenje, postala je jedna od najtraženijih pevačica na terenu koja nastupa gotovo svakog vikenda, a ukoliko još niste prepoznali o kome je reč radi se o Borki Erceg.

Foto: Z.K.Munja/ Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić