Login/Registracija

Za njih ne da nije kasno, već je PRAVO VREME: Veterani OBRADOVALI publiku novim odlukama (VIDEO)

Ekipa emisije “Nikad nije kasno“ sinoć je još jednom u svet poslala najlepše poruke– poruke ljubavi, novih početaka i ispunjenih snova!

Pored predsednika žirija Saše Miloševića Mareta, ulogu članova žirija imali su pevačica Tamara Dragić i kralj pop zvuka Željko Vasić, dok su muzičku podršku kandidatima pružile i nekadašnje zvezde “Granda“ Aleksandra Tadić Cipka, Jelena Gerbec i Nebojša Vojvodić.

Udruženim snagama pomogli su takmičarima da na najbolji mogući način donesu odabrane pesme, koji su za to bivali nagrađeni komplimentima koji se jednom čuju.

Prva na scenu stala je Sanja Perović iz Beograda koja je trećim pojavljivanjem u ovom šou već ispunila deo svog sna.

– Tremu još uvek imam. Mislim da je to dobro, jer ako nema treme čoveku se omaknu greške, a ovako je nekako uvek na oprezu– objasnila je ona. Međutim, Mare je smatrao da je za ovaj krug odabrala pogrešnu pesmu pa joj uputio konstuktivan savet.


– Ova pesma se manje peva a više donosi. Moj savet je da obratiš pažnju na biranje pesama. Hteo sam da poginem ovde, ali ostao sam živ- rekao je predsednik žirija, i dodao da je pesma “Ja te pjesmom zovem“ za nekog ko je, uslovno rečeno, manje srećan od Sanje.

Sa druge strane, Slobodan Veljković Cobi je izgleda baš ubo pesmu za treći krug jer su žene u studiju potpuno poludele kada je izveo numeru “Uzmite dušu, uzmite sve“.

Au kakva boja glasa. Još uvek sam pod utiskom, jedva čekam da čujem drugu pesmu– rekla je Tamara, koja je očigledno delila mišljenje sa ženskim delom publike.


– On je podoficir u vojci a u pevanju je oficir– zaključio je predsednik žirija.

Iznenađenje večeri priredila nam je Aleksandra Kežić koja je sa milionskim auditorijumom podelila srećne vesti- da će za manje od tri meseca postati mama po drugi put!

Pol prve bebe u “Nikad nije kasno“ buduća mama nije želela da otkriva ali je Mare samouvereno rekao- Biće muško garant! Ja imam sinove, Žika i Dragana takođe, znači mora da je sin.

Iako niko nije sumnjao u njen talenat, Žika je zbog stanja u kome se nalazi doneo odluku da je bez glasanja pusti u četvrti krug, ali tako da se pojavi sledeće sezone, a o čemu se tačno radi, pogledajte OVDE.

A da nikad nije kasno za solo karijeru, naročito za talenat poput njega, dokazao je Omer Karalić Azzaro na čiji raskošan glas nisu ostli imuni ni Mare ni Željko Vasić.

Kada se Vasić uverio u to kako Omer peva sve muzičke žanrove predložio mu je da napravi album- Što pre to da uradiš!- poručio je Željko te se Mare nadovezao:

– Malo je pevača kao što si ti. Jedan od njih je i ovde prisutan Željko Vasić.

Poslednji nastup sinoćne emisije izveo je Šapčanin Dušan Joksimović koji je sve nasmejao pričom o svom nadimku Pepsi, a zatim razgalio publiku pesmom “Samo ti možeš da me smiriš“.

Međutim, prava magija desila se kada mu se na sceni pridružila sugrađanka i koleginica Aleksandra Tadić Cipka sa kojom je izveo evergrin numeru “Ti si lek za moju dušu“.

Kako je Žika već odlučio da Aleksandru Kežić pusti direktno dalje, na žiriju je bilo da odabere još dva kandidata koji će se ponovo predstaviti u četvrtom krugu a oni su rekli da su to Omer Karalić i Slobidan Veljković Cobi.


Na online glasanju trenutno se nalaze Sanja Perović i Dušan Joksimović kojima možete dati podršku OVDE sve do utorka u ponoć.

Celu emisiju pogledajte na našem Jutjub kanalu ili klikom na video ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac