Za njega kažu da je novi Šaban Šaulić, a kad čujete kako peva, shvatićete i zašto (FOTO)

Suad Bakić (51) iz Nemačke potražio je svoju šansu u takmičenju pevača veterana. U emisiji „Nikad nije kasno“ imali smo priliku da prvo čujemo njegovu životnu priču, da je odrastao sa babom i dedom u Sjenici, kao i da kasnije otišao za Nemačku gde je zasnovao porodicu.

388d89a98b02ad25f80e442947ecff37c2f00ddf

„Ja sam sa dve godine ostao sa babom i dedom, kojima sam dužan sve što sam sada. Uvek sam bio borac koji nikad nije odustao od svog cilja. Ono što sam u životu želeo, ja sam i dobio. Učešćem u takmičenju veterana želim da ostavim neki pečat na ono što sam radio sve ove godine, a ovo je pravi trenutak i prava emisija za to“, rekao je takmičar.

U takmičenju veterana žiriju i publici predstavio se pesmom svog idola Šabana Šaulića „Uvećnuće narcis beli“, kojom je oduševio i žiri i publiku u studiju.

bda28664e34410c9b7af0b42966da72342b029f4

„Svaka čast“, kratko je rekao Predrag Smiljković i ponovo dodao „Alal vera“, dok je Neda Ukraden ustala i aplaudirala mu.

„Ovo je teška pesma, sa puno trilera ali je si je feonemanlno izveo. Kao da si je ti, umesto Šabana komponovao za sebe“, prokomentarisao je Saša Milošević Mare, na šta je takmičar dodao da se potrudio i da je mu je Šaban Šaulić pevački uzor, što se moglo i videti u njegovom nastupu. 

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić