Login/Registracija

Za Bebekom je ludela cela Juga, a osvojila ga 34 godine mlađa Ružica! „Bila je to ljubav na prvi pogled“ (FOTO)

Tokom osamdesetih Željko Bebek važio je za pravog zavodnika za kojim su ludele mnoge žene bivše Jugoslavije. Okoreli roker i pevač grupe „Bijelo dugme“ osvajao je ženska srca svojim moćnim glasom i uvek originalnim stajlingom. Mimo profesionalnih uspona i padova, koje je imao sa čuvenom grupom, i njegov ljubavni život bio je veoma turbulentan.

Nakon dva razvoda, Bebek je pre 18 godina stupio u brak sa 34 godine mlađom Ružicom. Bila je to ljubav na prvi pogled koja nije znala za godine, te se u njihovom odnosu razlika nikad nije videla. 

„Čim sam je sreo znao sam da je ona žena za sva vremena, žena kojoj sam odmah mogu da uzvratim volim te. Osetio sam da supruga može da mi bude na prvom mestu, a da muzika i scena zbog mog odlaska neće ništa promeniti“.

Ipak, njegova supruga uticala je na to da bude što bolji u svom poslu, pa je u njegov bend „ubacila“ i njihovog sina. 

……

„Do te mere je bila aktivna i posvećna tome da se potrudila čak i oko toga da naš sin Zvonimir nastupa sa mnom“, ispričalo je svojevremeno Bebek i dodao da se i njihova ćerka Katarina takođe bavi muzikom, i baš kao i Zvonimir pohađa rok akademiju.

Nedavno je ovaj ljubavni par proslavio 18 godina braka, a za harmoničnan odnos u ljubavi „krivi“ sudbinu i tvrdi da je za sreću potrebno da ljudi imaju iste ciljeve u životu.

……

„Imao sam sreću da je sretnem na vreme i da smo srodne duše. To nam je osigurao da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarima. Uvek se trudimo da cenimo jedno drugo i poštujemo taj odnos“, izjavio je pevač koji danas sa Ružicom ima dvoje dece. Često ih na društvenim mrežama možemo videti zajedno, dok iz prethodnih brakova pevač ima još dvoje dece, Silviju i Bjanku.

……

Željko Bebek predstavio spot za pesmu “Sto sam dana pio” (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić