Login/Registracija

Voli da peva PENZIONERIMA, u sedmoj deceniji traži SRODNU DUŠU, a evo što se do sad nije udavala! (VIDEO)

Pesma Lepe Lukić “Udati se nikad neću“ koju je takmičarka šoua “Nikad nije kasno“ Mira Vajović nekada davno izvela, joj je izgleda donela tu sudbinu da se do sada zaista nije udavala.

Mira je inače najpoznatija pevačica u penzionerskim krugovima, a po čemu se to starije generacije razlikuju od mlađih, kada su u kafani, ona odgovara- Znate šta, oni su mi omiljeni za saradnju. Veseli su a nisu pijani.

c13cdb81a063425ba73cd834abf1d68060fe9b10

Udvarača na tim druženjima ima pregršt, a zašto to nije toliko prijatno, Mira objašnjava- Zato što im onda partnerke budu ljubomorne na mene, pa onda to baš i nije dobro. Ali da vi znate kako su to divni ljudi i kako se i u tim godinama zaljubljuju.

– Ja imam 61 godinu i mislim da nije kasno da nađem srodnu dušu. Ako je nije bilo do sad, ne znači da sad ne mogu da nađem nekoga sa kim bih provela ostatak života- kaže Mira koja ne gubi nadu.

A šta takmičarka misli, zašto nije uspela da nađe životnog saputnika ili muža kao mlađa, ona iskreno odgovara- Bila sam mlada i luda i možda nisam bila spremna za brak, a iskrena da budem mene niko nije ni prosio.

Foto: D. Milošević/ S. Gojković,
Autor: T. Bogavac