VETERANKA OTVORILA DUŠU: „Nesretni rat i deca su me sprečili da se posvetim sebi“ (VIDEO)

IMG 0130

Takmičarka Danijela Komljenović (42) iz Zagreba za sebe kaže da je intezivna i osećajna osoba koja voli ljude, a po prirodi je takva da u svakom nađe nešto dobro.

Dok je izvodila numeru „Razmžena“ u popularnom šoz, totalno se posvetila pesmi i samim tim joj je žiri udelio pregršt komplimenata.

Kako svoj najveći supeh veteranka ističe svoju decu koja su joj najveća podrška na muzičkom putu. Nakon nastupa na velikoj Grandovoj sceni je sa nama podelila prve utiske i priznala zbog ćega se ranije nije prijavila za takmičenje.

DANIJELA KOMLJENOVIC 42 GOD. SESVETSKI KRALJEVAC 10

Kad sam bila dete nisam imala prilike, kasnije je došla porodica, udala sam se dobila decu, i ni na kraj pameti mi nije palo na pamet da ću se baviti pevanjem, ali uvek mi je bila želja. U Hrvatskoj nema ovakvih emisija, i evo slučajno mi je došlo na ideju da se prijavim sada kada su deca velika– otkrila nam je Danijela.

Pred sam nastup, veteranka je imala veliku tremu i odgovornost, ali je na kraju uspela da savlada i predstavi sebe u najboljem svetlu.

IMG 0116

Celo vreme sam imala tremu, još od trenutka kada su me pozvali da ću nastupati. Posle izvođenja numere sada sam opuštena, a i vi ste divna ekipa. Nema više mesta tremisa velikom srećom i osmehom na licu Danijela nam je odgovorila. A ono što nas uvek interesuje za šta to nije kasno, takmičarka nam je iznela svoje mišljenje:

Za ništa nije kasno, ljudi što požele mogu ostvariti ako su živi i zdravi. Treba uhvatiti neki tempo i ne biti preambiciozan, ako im se pruži prilika treba je iskoristiti a nikoga ne oštetiti.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić