Login/Registracija

VETERANI VEĆ SLAVE Evo po čemu će pamtiti godinu na izmaku i šta su poželeli u Novoj

Novogodišnja euforija je uveliko počela, a čini nam se da je kulmirala neverovatnim gužvama na ulicama mnogih gradova, ali i emotivnim objavama koji su ovih dana preplavile društvene mreže. Dok jedni kukaju, žale i jedva čekaju da se isprate 2019, ima i onih koji sa velikim osmehom na licu sumiraju godinu iza nas. Među njima su i učesnici šoua „Nikad nije kasno“ koji su se emotivnim statusima i fotografijama oprostili od stare, uspešne godine i svojim prijateljima i pratiocima uputili najlepše želje. 


Objavama na društvenim mrežama otkrili su po čemu će pamtiti godinu koja je na izmaku i pokazali u kakvoj atmosferi dočekuju 2020.godinu.

„Dragi moji, sa pesmom kojom smo završili ovogodišnji koncert Vino i Gitare, želim da vam ovako na samom kraju ove godine poželim srećnu i uspešnu 2020. godinu! Vidimo se“, napisao je Marko Žigmanović u opisu videa na kom veterani pevaju pesmu „Zemljo moja“. Upravo ovu numeru veterani će pevati i u narednoj godini, jer Marko kao organizator koncerta „Vino i gitare“, planira da proširi spisak gradova u kojim će se održati ova manifestacija.  

Sabadudin Šabanović, poznatiji kao Dino, pohvalio se da mu je 2019. godina donela sreću jer je učešćem u talent šouu veterana ostvario svoj davnosanjani san. Pojavljivanjem u „Nikad nije kasno“ ovaj penzionisani ekonomista, nekadašnji direktor banke, konačno je ostvario svoju životnu želju da peva na velikoj sceni i da za to dobije aplauz publike.

„Pozdrav prijatelji. Malo podsećanje na uspešnu godinu koja je iza nas. Želim vam svima da u Novoj godini ostvarite sve vaše snove. Ljubim vas“, napisao je Dino uz podsećanje na nastup iz „Nikad nije kasno“.
„Želim Vam mir u duši, sjaj u očima, osmeh na licu, ljubav u srcu! Da Vam svaka želja postane stvarnost, a svaki pokušaj uspeh! Srećna vam Nova 2020 godina“, dodao je Dino. 
Sličnu čestitku uputila je i Biljana Anđelković, koja je, takođe, ove godine uspela da ostvari svoj san da izađe iz anonimnosti i da za nju čuje milionski auditorijum. Iako, kako kaže, ova godina mnogima nije donela ništa dobro, njoj će ostati u lepom sećanju, a svojim prijateljima je poručila da „ko peva, zlo ne misli“. 


Biljana Prokić istakla je da će Novu godinu dočekati radno, za razliku od svojih prijatelja kojima je na Fesjbuku uputila opširnu čestitku. 

„Svima nama želim jedno lepše svitanje u boljoj sutrašnjici. Da nam se svima razdani u glavi i srcu. Želim nam one poljupce koji pomeraju meso, koji ježe kožu i sluzokožu. Knjige koje nam, umesto što uspavljuju kad legnes, neće dati da lako zaspimo. Osmehe neznanaca koji će nas naterati da im priđemo i da ih upoznamo. Želim nam nove prilike uz koje ćemo lakše prebroditi predstojeće neprilike. Čuvajte se staklenih zvona, šarenih laža, duševnih zelenaša, obećanja, bespredmetnih ponuda i tuđih dobrih namera. Uvek verujte u sreću! Ljubi vas i voli Vasa Bee Gee! Živeli“, bila je iskrena u čestitkama glumica i pevačica.

„Sa osmehom na licu osvrćem se na godinu koja nas lagano napušta. Bila je to godina ispunjena radošću, dobrim ljudima iz mog okruženja, ali i novim, dobrim ljudima koje sam upoznala. Hvala svima što volite moj glas i cenite ono što radim. Bog vas sve blagoslovio i želim vam srećnu Novu godinu. Sve vas volim“, poručila je Kristina Voiku, koja će 2019. godinu pamtiti po preseljenju iz Amerike u Australiju.

U mnogim domovima uveliko vlada praznična čarolija i atmosfera, a neki od učesnika popularnog šoua pokušali su da je dočaraju slikom. Tako je Dijana Žirado iz Niša, pred sam kraj godine, okupila prijatelje u svom domu, a fotografijom se pohvalila na društvenim mrežama i istakla da je mnogo srećna. 

Spremno i nasmejano dočekuje narednu godinu, a svojim prijateljima Dijana je poželela da se osećaju fabulozno, posebno i srećno, baš kao što se i ona oseća.

Danijela Stanković Kostić verovatno će Novu godinu dočekati radno, ali pred doček odmara u svom domu i to u društvu psa Drine. 

„Prednovogodisnje ludovanje“, napisala je Danijela u opisu fotografije koja je prikupila brojne lajkove na Fejsbuku. 
I u domu Elvira Ramića već je veselo, a interesantno je da je u društvu Alena Islamovića, nekadašnjeg pevača „Bijelog dugmeta“. 

Vladimir Stojanović upozorio je svoje Fejsbuk prijatelje da ne bacaju peterade tokom praznika, jer preko 5.000 pasa i mačaka, tokom godine ugine zbog toga. Nakon upozorenja, usledile su najlepše želje za novogodišnje i božićne praznike koje će on provesti radno. 

Prošlogodišnji pobednik popularnog takmičenja ne krije uzbuđenje uoči dočeka, a poslednje dane u godini provodi na planini sa suprugom i društvom. Ipak, Nevres Hadžić zvani Goga Novu godinu dočekaće radno na svirci u Gradačcu, gde će nastupati sa svojim ćerkom Elmom i „Tropiko bendom“.

Učešće u „Nikad nije kasno“ Nataši Kuzmanović  je promenilo život, donelo više posla,svirki i popularnost, te je za nju ova godina bila itekako uspešna, a za 2020. poželela je da bude upola takva kao prethodna. 

Ekipa portala Grand.Online i emisije „Nikad nije kasno“ pridružuje se čestitkama i želi vam da u 2020- oj godini ostvarite svoje snove i uvek imate osmeh na licu, baš kao i učesnici popularnog talent šoua. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić