Login/Registracija

VETERAN U SEBI IMA VELIKU BORBU: „Nije lako u 58. godini, PRVI PUT mi se to dešava! (VIDEO)

Borbeni Nišlija Saša Pešić je već prvim pojavljivanjem u takmičenju „Nikad nije kasno“ pokazao kako se kao lav bori sa tremom.

Nikada nije nastupao na javnim mestima, pevao je samo za mali krug prijatelja, a ovo mu je bio i prvi nastup na televiziji, pa je sve za njega jedna velika odgovornost.

-Bila je neverovatna trema, do sada nisam pevao pred ovako velikom publikom i širokim auditorijumom, nadam se da će ako prođem sledeći put biti dota bolje – počeo je on za Grand Online.

U mladosti je imao želju da postane ženski friter, onda je otišao u vojsku i tada je počeo malo da peva za prijatelje, ali nikada nije imao hrabrosti da nastupa na velikim skupovima.

-Na pitanje zašto ranije nisam napravio karijeru ja nemam odgovor, a mogao sam mnogo toga da uradim.Sigurno je bilo lakše dok sam bio mlađi, tada je bilo i manje treme nego sada – priznaje Šasa.

Po nagovoru prijatelja se prijavio za ovo takmičenje, ističe da nije bilo njih, nikada ne bi mogao sam da se izbori sa velikom tremom koju je imao, a otkrio je i da li se kaje zbog propuštene prilike iz mladosti da se bavi muzikom.

– Prijatelji su me nagovorili na ovo inače ne bih mogao sam, ne znam kako da se izborim sa tremom koju imam. Uzeti mikrofom sa 58 godina u ruke prvi put nije lako. Kajem se što nisam ranije pokušao, ali ne toliko, imao sam lep život, ostavrio sam sve što sam želeo, pre svega mislim na porodicu – kaže on, a u nastavku možete pogledati video u kome Saša govori svemu otvoreno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković