Login/Registracija

Veteran otkrio zanimanje: „Suze su moj posao!“ Objasnio kako to radi (VIDEO)

Od Petra Spasojevića mogli su se očekivati emotivni nastupi u takmičenju veterana „Nikad nije kasno“, imajući u vidu da ima teško obolelu suprugu, o čemu je on govorio još prilikom svog prvog izalska na scenu. Ali ovoga puta emocije su bile još jače a svi u žiriju gotovo da su zaplakali. Petar je prvi put objasnio zbog čega je to tako.

-Suze su moj posao. Miram da prebacim tu emociju ljudima koji slušaju, ali oni odlučuju da li će suza biti ili ne. Mislim da je to taj deo duše koji svi imamo i kad se to probudi u onom drugom, to je onda spoj koji označava sve – objasnio je Petar.

Takmičar je otkrio i da mu se život nije nimalo promenio nakon pojavljivanja u emisiji „Nikad nije kasno“

-Ostao sam isto emotivan kaso i do tada. Stabilan sam kao osoba, ali sam vrlo emotivan, volim to. Čovek sam koji peva balade, to mi je sve. Kemal Monteno, Šarl Alznavur, sva nežna i osećajna muzika je ono što budi u meni nešto što mogu posle da prenesem nekom drugom – rekao je Petar objasnivši svoje muzičke afinitete.

Prvi nastup u emisiji veteran je oboleloj supruzi, a sada je ispričao da li se nešto promenilo u zdravstvenom stanju njegove supruge.

-Nadamo se da će da bude bolje. Situacija se nije mnogo promenila… Biće to ipak kako Bog bude odlučio – objasnio je Petar i naglasio da supruga nije mogla da spava te noći nakon njegovog nastupa sa ćerkom.

Osim u pop baladama, Petar sebe pronalazi i u kafanskoj muzici, a sada je rekao i koji su to izvođači čije ga pesme ganu.

-Volim puno i Tomu Zdravkovića, ali videćemo koju ću pesmu izabrati – zaključio je takmičar.

Pogledajte ceo razgovor sa Petrom Spasojevićem u VIDEU.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/I.Grk