Login/Registracija

Vesna Dedić otkrila da su je za gostovanje u emisiji ODBILA 2 GLUMCA I SPORTISTA

Popularna novinarka i književnica Vesna Dedić nedavno je objavila novi roman pod nazivom „Nemoj nikad da se vratiš“ koji je izazvao lavinu komentara. Možda i najveća dilema čitalaca je da li upravo Vesna ovim naslovom šalje nekome poruku.

– Nemam ja šta kome javno da poručujem ili da mu iza leđa šapućem i prevrćem očima jer sam svima kojima je to trebalo reći sve lepo izgovorila u oči, a nekima sam i malo grublje saopštila istu poruku. Ja sam onaj najgori tip ličnosti koji guta, ćuti, pušta čeka, nada se promeni, ne veruje, a kada sve posloži, samo pukne i stavi tačku– rekla je.

1c6a1b5e45e9f7374f5213c562abb3c1a5e23211

Na pitanje zbog čega je junakinja njenog romana toliko ljuta i povređena da izgovori takvu rečenicu, Vesna odgovara:

– Moja junakinja izgovara „Nemoj nikad da se vratiš“, ali ni u jednom momentu ne kaže dobro mi je i bez tebe. Smisao romana je poetičniji i nosi mnogo više nade nego što naslov govori- objasnila je Vesna.

bca6769c456e5679361a1bafc4be485de7390967

Njena autorska emisija „Balkanskom ulicom“ jedna je od omiljenih već dugi niz godina u kojoj je ugostila najveće muzičke i glumačke zvezde, međutim ne krije da se i njoj dogodilo da joj neko odbije gostovanje.

– Desilo mi se, ali sam bila ponosna kada su me odbila dva glumca i jedan sportista. Vole emisiju i zbog poštovanja prema meni nisu hteli da dođu i da prećute gledaocima važne stvari iz svog poslovnog i privatnog života, a trenutno ili zauvek nisu u situaciji da o tome govore javno- otkrila je za „Hello“.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović