VESELA ATMOSFERA I LAVOVSKA BORBA obeležile prvu epizodu trećeg kruga NIKAD NIJE KASNO (VIDEO)

Prva emisija trećeg kruga vašeg omiljenog šoua „Nikad nije kasno“ započela je veselo, a pet takmičara sa sjajnim vokalnim sposobnostima još jednom je nastavilo borbu za ostavrenje snova.

Kao i do sada, životne priče, putevi kandidata i izazovi sa kojima su se susretali, naterale su nam suze na oči, ali ono što je sigurno, emocija nije manjkalo, a ni lude atmosfere kojoj su doprineli raspoloženi članovi žirija Đani i Tijana Dapčević.

U ovom krugu, pored takmičarske numere, kandidati revijalnu pesmu pevaju uz podršku člana žirija ili pevača a sinoć su tu čast imali Stevan Anđelković i Bilja Sečivanović.

dc4d741753363591fbdb8f35915b544d713bfbdb

Takmičenje je otvorio Zlatko Minić, od Mareta nazvani Zoran koji je ovog outa kroz šalu rekao da su oni zapravo braća.

Mira Vuković, koju pamtimo kao farmakologa odlučila je da beli mantil zameni mikrofonom- Bolje budeš pevaljka nego doktoraljka!

profesor muzičkog ,Kiril Kotevski, razigrao je sve u studiju pesmom „Cancion del mariachi“ ali i nasmejao kada je na Đanijevo pitanje da li mu više nedostaju žene ili svirka odlučno odgovorio- Svirke!

71f0b2788f1ed1c21ca8923343e5ccaa2ddff4e4

Gospodin iz Bugojna, Šerif Husić, koga pamtimo po odličnim vokalnim sposobnostima još jednom je opravdao tu titulu a Đani se poistovetio sa njim kada mu je rekao- Šerife, gledam tvoj CV ovde i mislim da nas je ista majka rodila. Isto godište bavio se sportom, kocka, troje dece sve isto ti si brat blizanac.

Poslednja takmičarka koju smo imali prilike da čujemo bila je Slavica Trišić Jovović zvana Žiška, koje je u sinoćnoj emisija dobija pojačanje u muškom rodu- Žišana kako je Đani kumovao, a sa njim je u revijalnoj pesmi dovela atmosferu do usijanja.

a413bba7de0d856dfc891a0b90897f47bd9ead66

Ko je prošao u drugi krug takmičenja pročitajte OVDE, a za dva kandidata koja su na našem online glasanju, kliknite OVDE. Za slučaj da ste propustili sinoćnu epizodu, klik na video ispod, jer cela epizoda je tu! 

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: S. Čumić