Veče za pamćenje u Srebreniku, Edo Husarić održao solistički koncert: Hiljade sugrađana pevalo sa njim (VIDEO)

Finalista osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Edvin Edo Husarić održao je pre nekoliko dana solistički koncert u Srebreniku.

Koncert je prvobitno planiran za 15. avgust, ali je zbog tragedije koja se dogodila u Bosni i Hercegovini pomeren za deset dana kasnije.

Nekoliko hiljada sugrađana uživali su sa Edom te večeri, a pevač im se na ovaj način zahvalio na podršci koju su mu pružali proteklih deset meseci.

IMG 89146ae0b9a14bc559502c6d1552b309 V

Kako smo saznali, koncert je trajao preko dva sata, a finalista emisije „Nikad nije kasno“ je sa bendom izveo neke od najvećih hitova naše narodne muzike.

IMG 7f44c068536d6d5225509ae262d622b3 V

Podsetimo, Edo se pred koncert oglasio za naš portal i tom prilikom je priznao da ima malu tremu jer ipak nastupa pred svojim sugrađanima.

-Kažu da je najteže pevati u svom gradu iako ja ne mislim tako. Tremu nemam, ali osećam veliku obavezu. Jedva čekam koncert da se družim sa svojim sugrađanima, a i svima onima koji će doći sa strane na koncert. Sve je već izdefinisano i gotovo spremno. Sad su mi u fokusu repertoar i probe sa mojim kolegama muzičarima. Nemam ni vremena da razmišljam o nekakvoj tremi – rekao je on za Grand.

BONUS VIDEO – Pet stvari koje niste znali o Sabini Kaltak:

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković