Login/Registracija

VEČE U ZNAKU EMOCIJA, SUZA I NEVEROVATNIH PRIČA: Bombastičan kraj drugog kruga (VIDEO)

Suze, smeh, dobra muzika i iskrene emocije obeležile su veče iza nas. Ovo je samo delić onoga što smo imali prilike da vidimo na sceni šoua „Nikad nije kasno“. Veterani su još jednom dokazali da su zasluženo deo popularnog muzičkog takmičenja.


Pored stalnog člana žirija Saše Miloševića Mareta, sinoć su se našle dve divne dame i sjajne pevačice- Andreana Čekić i Danica Krstić.

Međutim, emisija je počela na prilično neobičan način. Voditeljka Dragana Katić otvorila je veče, ali bez Žike Jakšića.


Led je probila simpatična Dragana Petrović koja je dobila mnoštvo komplimenata.

– Predivno si pevala i iskreno podsećaš na Vesnu Zmijanac i izgledom i svojim stavom. Predivno- istakla je Andreana.

U jednom momentu, pred revijalni deo takmičenja Žika je užurbano uleteo u studio.

-Eve me! Ma gde tebe da propustim, pa vidi bre kakva si mi u crvenoj haljini. Moram da se izvinim prvi put za sedam godina kasnim, ali nikad nije kasno- poručio je, a šta se zapravo desilo obavezno pogledajte OVDE.


Čovek pod kojim gori scena je definitivno Amer Čengić Čenga, što je još jednom dokazao i najblaže rečeno fascinirao i zasenio žiri.

– Ljudi, ja moram da kažem nešto. Ne mogu da verujem da se on ne bavi profesionalno muzikom. Ti si meni oličenje jedne zvezde, ali majke mi. Strašno- iznenađena je bila Andreana kada je ugledala Čengu, dok je Žika dodao da je zaista svetska faca. 


Da se lepe stvari dešavaju u „Nikad nije kasno“ posvedočila je priča ovog energičnog kamiondžije iz Amerike koji je ispraćen gromoglasnim aplauzom.

Grandova scena je tu da se pokaže i hrabrost, što je nesumnjivo učinila Željka Popović. Uspela je da ozbiljno iznenadi žiri, koji je nagradio brojnim pozitivnim komentarima.

Nesvakidašnje komplimente dobio je Radenko Bilić Miki koji je poznat po svojoj specifičnoj energiji i skromnosti. Dame iz žirija nisu ostale imune na takmičara koji je svojim glasom razgalio prisutne.


Definitivno vrtlog emocija, ali i suze preplavile su studijo kada je na binu kročila hrabra Jasna Avramović.

– Moram da kažem da je moj otac bio odličan pevač, ali nas je napustio pre dva meseca i ja sam mislila zbog toga da odustanem zbog takmičenja. Ali znam da bi on voleo da nastavim zato sam ovde tu večeras. Ovu pesmu koju sam sad pevala mi je on izabrao- kroz suze je ispričala Jasna.

– Večeras pevamo za tvog oca!- poručio je Žika.


Teška odluka bila je pred žirijem, ali kako pravila kažu, na žalost, ne mogu svi proći direktno u naredni krug.

Za svoje mesto u daljem toku takmičenja izborilo se muški deo- Amer Čengić Čenga, Radenko Bilić Miki i Slobodan Cobe, dok su se na našem online glasanju našle tri dame Jasna Avrampović, Željka Popović i Dragana Petrović.


Glasajte OVDE i svog izborite se za svog favorita. Odluka je u vašim rukama!

Ukoliko ste propustili sinoćna dešavanja, obavezno pogledajte emisiju klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović