Login/Registracija

VEČE FENOMENALNIH PEVAČA i SJAJNIH ŠOUMENA: Žiri je imao težak zadatak (VIDEO)

Prošle noći publika je imala prilike da uživa u sjajnoj zabavi, vrhunskoj muzici i pozitivnoj energoiji koju su širili naši sjajni veterani, raspoloženi žiri i uvek nasmejani voditelji, a cela emisija je bila vrlo vesela.

Saši Miloševiću Maretu u žiriju pridružili su se pevač Sloba Radanović i pevačica Lena Kovačević, a oni nisu imali ni malo lak zadatak.


Prvi na navelikoj sceni predstavio se Robert Rokansoki (50) iz Zagreba koji se muzikom bavi od svoje šesnaeste godine, ali se kako je rekao nikada nije dovoljno posvetio da bi izgradio karijeru, međutim sad je rešio da to ispravi i da pred širokim auditorijumom pokaže svoj talenat.

– Pa vi možete da vodite program realno – zaključila je Lena Kovaćević nakon Robertovog slobodnog i opuštenog predstavljanja žiriju i publici.

– Što se tiče odnosa prema publici Robert je već zvezda, ja mislim da bi on sledeći nastup trebao da peva gore sa tribine – kazao je Sloba.

Bojana Krstić (40) iz Zaječara svoj nastup je započela na nešto drugačiji način nego ostali takmičari, te je kako je već ranije obećala ako njen suprug dođe sa njom u emisiju da će mu posvetiti jendnu pesmu s obzirom da piše pesme i to je i uradila.


Ona je izrecitovala stihove koje je sama napisala i dobila gromoglasni aplauz publike, a onda je i zapevala.

– Ja i privatno volim da slušam izvornu, tradicionalnu muziku i mogu ti reći stvarno sam uživao, ti si jedan izvrstan pevač i jesi promašila profesiju – zaključio je Sloba, pošto je Dragana rekla da je po profesiji medicinska sestra, ali da je pevanje oduvek bila njena velika ljubav.

Zećir Žigović (47) ljubitelj je dobre muzike i dobrog provoda, a kako je rekao u njegovom društvu uvek je veselo.

Priznao je da je svoj prvi nastup gledao i po nekoliko puta, a da mu je bilo toliko drago što je ostvario svoj san da se čak od radosti i napio.

– Kakvi su tvoji utski posle prvog nastupa? Gledao si svon nastup sigurno bar tri puta, šta si zaključio? – pitao je Mare.


– Sam sebe sam iznenadio i posle emisije mi je bilo toliko drago da sam se napio i olešio sam se to veče, nisam mogao da verujem da sam ja to – priznao je takmičar.

– Moja prijateljska preporuka je da ne gledaš ovaj nastup, jako će uticati na tebe, ako si se posle prošlog napio ovaj nemoj da gledaš, slušaj šta ti ljudi govore, a ja ću ti reći da si bio odličan – rekao je Mare.

Magdalena Kerečki (43) iz Beograda tokom svog prvg pojavljivanja na velikoj sceni, pa do sada napravila je veliku transformaciju kada je u pitanju njen fizički izgled, te je znatno smršala što je žiri odmah primetio i pohvalio.

– Ako smem nešto da kažem pre pevanja, jednu malu konstataciju, želim da pohvalim tvoj izgled ti si nastavila da radiš na njemu, sjajno, ali ako tako nastaviš tako od Magdalena ostaće samo Lena – konstatovao je Mare.

Poslednji kandidat koji je zatvorio ovo prelepo muzičko druženje bio je Slaviša Korać (46) čija je san bio da se pojavi na velikoj sceni i zapeva pred stručnim žirijem, ali i publikom. On  je otpevao pesmu „Ti ne ličiš ni na jednu“ i svojom izvedbom oduševio žiri.


– Stvarno teška pesma, ali ti si baš u tim najtežim delovima bio najbolji i odlično si nam dočarao ovu pesmu koju ja mnogo volim. Ovo je stvarno dokazivačka pesma, a ti si nam pokazao da umeš – rekao je Sloba.

– Slobina ocena je savršeno tačna, na najtežim mestima si bio najbolji, sve u svemu jako dobar nastup – zaključio je Mare.

Sreću da se direktno plasira u naredni krug imalo je tri kandidata. Odluka žirija bila je da to budu: Slaviša Korać i Zećir Žigović, dok je publika za svog favorita odabrala Bojanu Krstić.


Na našem online glasanju u trajanju od 48 sati sada se nalaze dva veterana Robert Robi Rokanoski i Magdalena Kerečki, a na vama je da odaberete kome od njih dvojice ćete dati glas i poslati ga u naredni krug takmičenja OVDE.

Celu emisiju možete pogledati klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić