Login/Registracija

Uvek je donosila drugačije izbore a zbog jedne je otac prota zamalo ostao bez službe! (VIDEO)

Slavica Trišić Jovović (44) iz Vrnjačke Banje ima zaista nesvakidašnju životnu priču i ne krije da je u životu uvek donosila odluke koje po standradima većine nisu normalne.

Upravo zbog tih odluka bila je osuđivana od strane male okoline, u kojoj je, sada već pokojni otac, bio prota- Uvek je bilo čaršijskih priča, i uvek su pričali kako to protina ćerka da peva- kaže Slavica koja je svoj nastup posvetila ocu koga nema sedam godina.

d890146f18a8bbc29e3ca0117f60f8ae1c4de24a

Sin, kog je dobila sa samo 18 godina, nastavio je stopama svog dede i završava Teološki fakultet- Iako sam tad pogrešila kada sam dobila sina tako mlada, i tada su me roditelji podržavali. Čak je bilo tako zategnuto da je otac zamalo izgubio službu– iskrena je bila Slavica, koja je trenutno u braku sa 20 godina straijim čovekom.

Nadimak Žiška, zaradila je u kafanskoj tuči dok je bila mlada, a uprkos tome što je ceo život muškobanjasta otkriva da se u njoj krije nežna i krhka duša- Kad treba da sam ratoborna ja jesam, i da odbrusim i sve, ali i da oprostim. Strano mi nije ništa, kad mi je muž bio bolestan ja uzmem testeru i stružem drva– završava priču Žiška.

Pogledajte ceo intervju!


Foto: D. Milošević/ N. Srbovski,
Autor: T. Bogavac