Login/Registracija

USKA CRVENA HALJINA, GOLA LEĐA: Glumica iznenadila sve nikad PROVOKATIVNIJIM stajlingom (FOTO)

Naša proslavljena glumica Ivana Dudić neprestano uverava da ima i ukusa i stila, te je trenutno jedna od najbolje obučenih glumica na domaćoj sceni.

Nakon što je sve zadivila na svadbi svoje koleginice Anje Mit, Ivana se sada pojavila na žurki povodom promocije nove serije u kojoj ima jednu od glavnih uloga.


Ovoga puta glumica je otišla korak dalje sa stajlingom i dokazala koliko je hrabra kad je odabir haljine u pitanju. Ona je naime ponela izazovnu crvenu haljinu koju je dizanirala naša poznata modna kreatorka Suzana Perić, a svi prisutni nisu prestajali da gledaju u nju.

Osim vatrene crvene boje, posebnu pažnju privukla su njena potpuno gola leđa s izrezom do zadnjice, a ispod haljine s golim leđima Ivana nije obukla ni brushalter.


Odabravši ovu „rizičnu“ haljinu pomenute kreatorke, Ivana je dokazala da voli da eksperimentiše s izgledom, a s obzirom na prizor, nimalo nije pogrešila, naprotiv.

Nakon objave na društvenim mrežama, usledili su komentari, a pratioci su oduševljenji novim stajlingom popularne glumice:

-Goriš, Ma ti si tip, Ovo obećava, Kakva haljina – samo su neki od komentara na račun Ivaninog izgleda. 


Podsetimo, ona je nedavno govorila o ljubavi svojih roditelja, pa je priznala da je njena majka imala probleme sa porocica koje je u mladosti imao njen otac, ali je zbog ljubavi promenio život:

– Nisu mogli očima da ga vide, jer je pio, pušio, ali ga je mama volela i pobegla od kuće zbog njega. I dokazao je na kraju roditeljima da se promenio zbog nje i sve ostavio – rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković