Login/Registracija

Uroš Živković FASCINIRAN takmičarom: “Imamo ISTU BIOGRAFIJU“

Zoran Cvetković Zof (51) iz Leskovca, nadimak je dobio po italijanskom golmanu još kao dete koje je igralo fudbal. 

Iako ne potiče iz muzičke porodice zavoleo ju je uz brata koji je počeo da svira harmoniku, a tata se trudio svim silama da im obezbedi instrumente i ozvučenje kako bi vežbali.

Prvu tezgu dobio je još u srednjoj školi i znao da radi po pet noći za redom, uglavnom svadbe i privatne proslave, te danas može da se pohvali sa 30 godina radnog staža.

Uprkos velikoj ljubavi prema muzici pre 15ak godina počeo je da prodaje kjnige kako bi se malo pomerio iz dotada dobro poznatog sveta koji mu se pomalo smučio.

– Trebalo je više da ulažem u sebe ranije, ali sam mnogo jurio po kafanama, ali eto valjda još imam tu energiju i da mogu da odgovoriom ovom poslu, zato sam i došao ovde- rekao je Cvetković.

Bez obzira što peva toliki niz godina, Zof nije krio pozitivnu tremu kada je stao na Grandovu scenu, ali i zbog svog prvog pojavljivanja na televiziji.

Kako je uradio na hiljade veselja, došlo je vreme da svoj talenat prikaže i pred milionskim auditorijumom te je za prvi krug odabrao pesmu “Čovek kafanski“ Jovana Perišića, što je izazvalo ogromne ovacije publike.

– Videli ste atmosferu, publika ne laže. Malo sam primetila tremu, ali je nestala čim ste ušli u solo deo. Mislim da se više trema neće vraćati– bila je odušvljena Jovana njegovim pevanjem.

– Za prvi put je odlično. Mislim na prvi put pred kamerama (smeh). Ovo je vrlo biografska pesma Jovana Perišića, koji se više ne druži sa čašicom ali ne znam kako ti stojiš s tim?- pitao je Mare takmičara koji je bez razmišljanja odgovorio:

– Kako stojim? Ne pijem već 13 godina– nasmejao je Zoran odgovorom.

Za kraj Uroš je mogao samo da čestita Zoranu na uspešnom nastupu ali i da podeli sa svima sličnost između njega i takmičara.

– Pesma koju ste pevali je moja omiljena, takođe sam bio golman, i počeo da pevam sa 15 godina, znači lagano u biografiji umesto vašeg imena može da stoji Uroš Živković. Samo knjige ne prodajem (smeh). Želim vam mnogo sreće u budućnosti– bio je iskren pevač.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac