Login/Registracija

Umesto sa ženom, pevač otkrio s kim provodi leto: „Posle 10 godina opet smo zajedno“

Jasmin Heinz nedavno se pohvalio kako je nakon dužeg vremena konačno posetio rodnu Crnu Goru, gde ovih dana provodi zasluženi odmor.

Prizorom sa primorja i sam je bio iznenađen i oduševljen, budući da nekoliko godina za redom nije dolazio u matičnu zemlju jer je slobodne dane uglavnom koristio da se posveti porodici koja se nastanila u Beču. 

Međutim, ovog leta rešio je da ispravi „grešku“ i uživa u svim čarima rodne grude.

Na odmor je umesto sadašnje supruge, poveo sina Alexandra iz prvog braka i to je ujedno i njihovo prvo zajedničko letovanje nakon razvoda od njegove majke. 

Za Grand Online podelio je i srećne vesti i istakao da će sada mnogo češće biti zajedno, budući da se njegov naslednik preselio u Beč.

 Alexandar je do nedavno živeo u Insbruku i bio je šef u prodavnici nameštaja. Međutim, dobio je nedavno poslovnu ponudu u Beču, pa se se doselio kod mene. Tako smo odlučili da posle dužeg vremena zajedno provedemo odmor, samo on i ja. Hteli smo da se nas dvojica više družimo, da se ispričamo, uživamo i kujemo neke nove planove za budućnost – kaže Jasmin i dodaje da mu je žao što mu se ranije nije ukazala prilika da letuje sa naslednikom. Ali zato sad koriste svaki trenutak da uživaju u zajedničkom vremenu. 

Ponosni tata i njegov sin već nekoliko dana obilaze plaže u Ulcinju, a nastavak odmora biće u njegovom rodnom gradu. 

Obići ćemo i moj rodni kraj, gde moj sin nije bio 10 godina. Još nekoliko dana nam je ostalo da uživamo u Ulcinju, a onda odlazimo u Berane – ponosno kaže pevač i dodaje da jedva čeka da njegov prvenac vidi koliko se ovaj crnogorski grad razvio.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić