Login/Registracija

Učestvovala na austrijskom izboru za EVROVIZIJU, a večeras sreću okušala kod Žike Jakšića

Direktno iz Austrije na scenu „Nikad nije kasno“ stigla je Alexandra Kežić (42). Ova mlada takmičarka odrasla je u austrijskom gradu Hard, gde je završila fakultet i zaposlila se u marketingu firme koja se bavi kozmetičkim proizvodima, a danas želi da ostvari svoju najveću želju i postane pevačica.

Kaže da je odmalena volela muziku, a prve znake lepog pevanja njeni roditelji primetili su kada joj je bilo samo 4 godine. Nakon fakulteta upoznala je devojački bend sa kojim je 2003. godine učestvovala na austrijskom izboru Pesme Evrovizije.  

– Mogu vam reći da sam jako uzbuđena i šou mnogo lepše izgleda odavde – rekla je Alexandra nakon što je kročila na Grandovu scenu gde se stručnom žiriju predstavila pesmom „Rano“ od Minee.

Večeras su joj u podršci otac Miro i prijateljica Biljana koja ju je i prijavila za učešće u srpskom šouu.

– Moja supruga je iz Niša, a ja uz Dalmacije, ali kažu da si odande odatkle ti je žena, znači ja sam Nišlija – našalio se takmičarkin tata, što je publika u studiju pozdravila aplauzom. Na pitanje domaćina Žike Jakšića da li mu se dopada da gleda ćerku na sceni, odgovorio je:  

Ja sam preponosan, fantastična je. Ona je oduvek bila ovakva, volela je muziku i nek’ je sad vidi ceo svet. 

Učešće mlade pevačice iz Austrije u srpskom šouu pohvalili su svi članovi žirija. Među prvima dobrodošlicu joj je poželeo Mirza Selimović koji nije krio oduševljenje njenim talentom. 

–  Meni je ovo bilo jako lepo, stabilno, čisto, uverljivo i jako lepa boja glasa – prokomentarisao je Selimović, dok je Mira Škorić dodala da tako peva jedna Dalmatinka i čestitala joj na sjajnom nastupu.

Saša Milošević Mare dodao je da obožava ljude koji su iz mešovitih brakova, pa zaključio: 

– Mislim da je taj miks pobedio, miks Dalmacija – Niš. Izabrala si pesmu koja ti stoji i u kojoj se sjajno snalaziš.

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić