U trenucima najteže borbe pevač novu pesmu posvetio supruzi, spot kida dušu (VIDEO)

djalinac

Pre samo par meseci Đura Đalinac, nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, počeo je da bije svoju najtežu bitku – onu za život, a ni to ga nije sprečilo da se u najgorima danima posveti muzici i svojoj najvećoj podršci posveti novu pesmu.

Da je jedan od onih koji se ne predaju ni kad je najteže govori to što je, iako mu je idjagnostifikovan tumor zbog kog je smršao 70 kilograma i ne može da stoji na nogama, ušao u studio i snimio kaver za pesmu „Ko je mene prokleo“ koju u originalu izvodi Željko Bebek.

A razlog za to je samo jedan.

djura djalinac

Sutra napokon počinjem sa hemioterapijom, pa uz Božiju pomoć idem do izlečenja. Danas sam snimio ovaj kaver, jer ko zna kakav ću biti tokom i posle terapija. Ali ne dam se -rekao je Đura za Grand i dodao:

-Kaver je poklon ženi za 20 godina braka!

Đalinac ističe da najveću snagu u teškim trenucima dobija upravo od porodice, supruge i četvoro dece koja su mu najveća podrška i motivacija da opaku bolest što pre pobedi.

-Ideju za pesmu mi je dala moja doktorka gasteohepatolog Ana Laušević. Ona me sa svojom ekipom održava u životu, a ništa ne bi ovako bilo izneto da nije bilo jakih emocija koje je to dobro osetio moj prijatelj Pavle Milošević u svom studiju, on je napravio tu unplugd verziju i spot, uhvatio je svaki detalj. Sve je odrađeno sa velikom količinom emocije i ljubavi prema ženi i muzici-istakao je Đalinac.

Svoj novi spot upotpunio kadrovima svoje dece i lepše polovine, što je izazvalo buru emocija kod publike.

„Bravo, Đuro. Idemo u nove radne i životne pobede“, „Ovo je toliko emotivno, rasplaka me“, „Đuro, samo jako, uz tebe smo!“,“Nema čistije emocije od ove, svaka čast za spot“, neki su od komentara na njegov spot.

Podsetimo, Đura se mesecima borio sa nepoznatom bolešću, ali ni u jednom trenutku nije odustao, čak ni kad mu je saopšteno ono najgore.

-Držim se, moram! Doktorka kaže da postoji mali tumor, ali da nije agresivan i da je na vreme otkriven. Inače dijagnoza je Adenokarcinom peritoneuma, ali izgleda da je to metastaza adenokarcinoma, najpre gornjeg dela digestivnog trakta. Imao sam sreću što nije na drugom mestu, inače bih odavno bio mrtav. Čeka me sad hemoterapija koja će uništiti tumor i sprečiti da dalje napreduje, možda će me i operisati, videćemo vremenom– sa knedlom u grlu rekao je Đalinac i otkrio da mu najveći problem i dalje predstavlja voda.

Uprkos životnim nedaćama Đura ne skida osmeh sa lica.

Moram da ostanem pozitivan, držim se za sad dobro. Nemam bolove, što je najvažnije, samo kad voda nadođe, onda teško funkcionišem. Desi se da ne mogu da spavam duže od dva sata noću, jer još spavam u fotelji, još ne mogu da legnem u krevet. To mi je najgore, evo već deset meseci spavam u fotelji. Najgore je što ne mogu da opustim leđa i što ne mogu kao čovek da legnem. Ma, samo da završim ova još tri snimanja i da počnem sa terapijom. Krećem se, jedem, idem u toalet sam,vozim auto,ali sve je to sa trideset posto snage– istakao je Đalinac za Grand.

djalinac djura
Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić