Login/Registracija

U suret nizu koncerata, Tijana Dapčević ŽALI ZBOG JEDNOG: „NEMAM NERAVA“

Nakon letnjeg odmora, Tijana Dapčević vratila se poslu, a već u petak održaće prvi u nizu koncerata na njenoj mini turneji po Srbiji. 


Kako je koncert u Beogradu prvobitno zakazan na otvorenom, zbog loših vremenskih uslova koje najvaljuju, pomeren je za zatvoren prostor kako bi se izbegle nelagodnosti i za izvođače i za publiku.

Za preko 20 godina na muzičkoj sceni, napravila je veliki broj hitova koje publika obožava, međutim kada treba da se napravi repertoar nastaju problemi.

– Jedva smo uspeli da spakujemo u dva i po sata sve moje hitove. Gde god da pevam uvek će neka pesma faliti uvek će neko pitati „A što nije bila ta?“, a hvala Bogu imam toliko pesama da ne mogu da se odlučim i onda imam glavobolje kako to upakovati- rekla je tokom uključenja u „Grand Magazin“.


Osim što ima zavidnu pevačku karijeru, Tijana je virtuoz na čelu, a sada je otkrila i da li će publiku obradovati svojim umećem.

– Neću svirati čelo na ovom koncertu. Žao mi je jer za čelo mi treba dosta nerava, dosta vremena i odricanja da bih se posvetila maksimalno i samo njemu, a ja nažalost to vreme nemam jer imam dve karijere koje ganjam– priznaje pevačica koja tvrdi da za pop umetnike posle ne manjka.

–  Ne slažem se da pop pevači manje rade, možda su manje plaćeni, ali rade podjednako– ističe Tijana.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić