Login/Registracija

U njegovom slučaju POŠTAR UVEK ZVONI 3 PUTA, a da li je Zoranu večeras odzvonilo ili ide dalje u finale? (FOTO)

Dugo godina Zoran Stojanović(50) radio je kao poštar te je i dobio istoimeni nadimak, a na Žikino pitanje da li su ga žene zvale na kafu, Zoki kaže- Pa pre braka, bilo je možda da me zovu da dođem, ali ja kažem pošteni smo mi iz pošte. 

U takmičenje je ušao sa 49 godina, a sada je napunio jubilarnih 50, i to je kaže za sada jedina novost, a za isti je dobio i zanimljiv poklon- Moj sestrić se setio i kupio mi flašu crnog vina “Nikad nije kasno“.

-Kaži mi Zorane čije pesme najviše voliš da pevaš- pitala je Zorana Goca, a njegov odgovor bio je- Šaban možda, ali i Tozovac, ali me Šabanove pesme najviše emotivno rasture.


Žiku je pogodila pesmu “Još uvek sam onaj isti“ koju nam je otpevao Zoran, i vratila ga u mladost- Žika će biti maneken za ovaj novi spot za ovu pesmu- rekao je Mare, pa se osvrnuo na Zoranovo pevanje- Bravo Zorane, svaka čast!

-Ovde se o pevanju nema šta pričati. Sve si uboo, strašno koliko je bilo dobro. Jel si gledao “Poštar uvek zvoni 2 puta“? Gledao si, a koliko ti puta zvoniš? – upitao je Pecikoza Poštara a on je odgovorio-Tri puta, još sam mlad.

-Nema velikog vibrata i trilera koji boli, svaka čast kako si otpevao– bio je Gocin komentar za poslednji nastup za večeras.

POGLEDAJTE I:

Sa 18. godina je zamalo IZGUBIO ŽIVOT, a sada je oduševio svojim nastupom i zamalo RASPLAKAO Ivu (FOTO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac