Login/Registracija

U emisiju se prijavio DA SAZNA KOLIKO VREDI, A IZAŠAO KAO JEDAN OD FAVORITA: Da li ga prepoznajete?

Ovaj slatki dečak sa slike, još kao dete otkrio je interesovanje za muziku, kada je foteljicu koju su mu kupili roditelji okretao i zamišljao da svira bubanj, a redovno je imao i nastupe pred gostima koji im dođu u kuću.


Zahvaljujući ocu naučio je da svira harmoniku, a zatim i klavijaturu, da bi kasnije prešao i na bas gitaru.

Iako je svoj prvi bend osnovao u petom razredu, početkom devedesetih počinje ozbiljnije da se bavi muzikom u okviru jedne grupe.


Pre desetak godina, a nakon skoro dve decenije bavljenja poslom koji najviše voli usled zdravstvenih problema morao je da operiše glasne žice, a lekari mu nisu prognozirali povratak pevanju.

Usledila je još jedna operacija, a velika ljubav prema pevanju bila je jača od svih prepreka nakon čega je, na iznenađenje svih, počeo da peva više tonove nego ikad.


Život ga je odveo u Nemačku gde danas živi i vozi kamion, međutim muzika nikada nije prestala da bude njegova prva ljubav i gde takođe često peva na proslavama.

U takmičenje se prijavio da bi saznao koliko vredi i da li zaista vredi kao pevač toliko koliko mu svi govore, da bi iz njega izašao kao jedan od pobednika i omijenih učesnika ove sezone i sada sigurno znate da je u pitanju Dubravko Biondić Duba.

BONUS VIDEO
Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić