Login/Registracija

Trudna ćerka Tončija Huljića zablistala u prozirnoj haljini, a razlog je PREDIVAN (FOTO)

Ćerka Tončija Huljića i buduća supruga Petra Graša ne oglašava se često na Instagramu,ovoga puta imala je dobar razlog.

Trenutno najpopularnija žena u Hrvatskoj, Hana Huljić na društvenim je mrežama obznanila kako je izašla njena nova pesma.


Hana Huljić alias Hana Who objavila je svoju petu kantautorsku pesmu pod nazivom “Colours”. Osim Hane, na pesmi je radio i Ivan Pešut u ulozi aranžera. Prošle nedelje  u Zagrebu održana je dodela nagrada Cesarica. Petar Grašo s pesmom „Jel’ ti reka ‘ko“ osvojio je Cesaricu za Hit godine!

Porodica Huljić- Graše uskoro će se povećati za još jednog člana, a da nagrade ostaju u porodici, dokazuje i to da je pop hitom godine proglašena ‘Inamorana’ Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše, a titula hit autora je pripala Vjekoslavi i Tončiju Huljiću.


Vest o prinovi jako je obradovao Hanine roditelje Tonči i Vjekoslava Huljić.

– To je nešto predivno. Još moram malo doći k sebi. To je kada vam život ostavlja zamotane darove s mašnama i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete takvo nekakvo iznenađenje. Ovo je bilo najlepše iznenađenje– izjavili su ponosni deda i baka.


Petar Grašo će se družiti sa Beogradskom publikom za Dan zaljubljenih i to u prestižnom Beogradskom hotelu “Hilton” ali Hana neće biti sa njim jer su trenutno poslednje pripreme za njihove venćanje.


Foto: Promo,
Autor: Grand.Online