Login/Registracija

TRPI ZBOG LEPOTE: Dragana Katić o agresivnim tretmanima i komentarima da preteruje

Mnogi se pitaju kako Dragani Katić polazi za rukom da i u 56. godini ima blistavu i zategnutu kožu, a za Grand Online lepa voditeljka i zaštitno lice „Grand produkcije“ je otkrila u čemu je tajna i priznala kom anti-age tretmanu se nedavno podrvgla. 

Budući da se nova sezona šoua „Nikad nije kasno“ bliži, voditeljka je posetila kliniku i na predlog doktora specijaliste Marije Mitrašinović, koja inače vodi računa o njenom licu, isproba tretman koji podmlađuje kožu vrata i dekoltea. 

Reč je o biorevitalizaciji, tretmanu koji, po njenim rečima, hidrira, hrani i jača kožu, mada nakon završetka izgleda upaljeno i zastrašujuće. 

– To je tretman koji mi prija, zato što je sa hiljaloronom, vitaminama, kolagenom, vodom… Zapravo, svim onim što vremenom izgubiš i što nemaš kada imaš ovoliko godina koliko ja imam. Jeste malo bolniji i neprijatniji i ružno izgleda kada se završi tretman, ali na kraju sve to koža upije i izgleda lepo-  ističe voditeljka koja spada u red retkih javnih ličnosti koja bez ustezanja govore o estetskim korekcijama i kozmetičkim tretmanima.

Kako se u skladu sa svojim godinama često koristi agresivne tretmane podmlađivanja kože, o čemu uvek iskreno govori u javnosti, tako njene objave na društvenim mrežama često izazovu negativne komentare publike i kritike da preteruje. Međutim, lepa voditeljka kaže da joj odobrenje okoline nikada nije trebalo i da svako od nas ima pravo na svoje mišljenje. 

– Što se tiče komentara, nemam apsolutno nikakav problem sa tim da li će neko da napiše da previše radilm, ne radim, koliko i šta. Javna sam ličnost, javne su mi objave, sve javno pričam, tako da svako ima pravo da napiše da li mu se to dopada ili ne dopada – zaključila je Dragana. 

POGLEDAJTE I

Tri morska stajlinga Dragane Katić koje svaka žena može da iznese!

PRIRODNO JE NAJLEPŠE: Dragana Katić pokazala kako izgleda BEZ ŠMINKE (FOTO)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić