Login/Registracija

Troje takmičara vodi BORBU za polufinale, a jedan UBEDLJIVO prednjači u glasanju

Kako smo sve bliži velikoj završnici šoua „Nikad nije kasno“, tako i napetost među takmičarima postaje sve veća. Možda je to jedan od razloga zašto Sebastijan Mahmud, Tomislava Jerković i Mirko Đurđević nisu uspeli da se u ovonedeljnoj epozodi direktno od strane žirija i publike u studiju plasiraju u polufinale, ali još uvek ništa nije izgubljeno. 

Jedan od njih naći će se u trci za veliko finale, koje nas očekuje na jesen, a ko će to biti zavisi isključivo od verne publike šoua veterana koja u online glasanju (OVDE) bira još jednog polufinalistu. 

Sebastijan, Tomislava i Mirko dobili su još jedno šansu da nastave takmičenje, a u narednih par sati saznaćemo i ko će to biti, budući da se glasanje zatvara večeras u ponoć (24:00). 

Za sad ubedljivu prednost ima Mirko koji vodi sa 51.84 posto glasova publike, a sledi ga Tomislava sa 29.31 odsto. Da li će se rezultat na tabeli promeniti do večeras, zavisi isključivo od publike. 

Ukoliko želite da nekog od njih pošaljete u polufinale, posetite GLASANJE na našem sajtu i dajte predsnost svom favoritu!

Foto: D. Milošsević,
Autor: I. Ankić