Login/Registracija

„Tresem se, majko mila šta se ovo dešava“ Dragana Mirković RASPLAKALA veteranku, ona od suza nije mogla da dođe do reči (VIDEO)

U nedelju vas očekuje još jedna spektakularna emisija takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“. Kao i uvek do sada, biće puno dobre muzike, odlične zabave i vrhunske energije.

Pored premijera Saše Miloševića Mareta, ove nedelje u sudijskim stolicama će sedeti jedna od naših najvećih zvezda Dragana Mirković i pobednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dušan Svilar.

Sudeći po samoj najavi, naši veterani su napravili atmosferu za pamćenje, a u prilog tome govori činjenica da je Dragana ustala iz svoje sudijske stolice i izašla na scenu da zajendo zapeva sa jednom takmičarkom.

Ni Mare nije mogao da ostane imum na veterankino pevanje, pa je poručio:

-Boga mi, ovo je zaista bilo inpresivno – rekao je on.

Kada je Dragana izašla na scenu, veteranka je ostala u šoku, pa je pala i neka suza radosnica od sreće što deli binu sa omiljenom pevačicom.

-Ja sam izašla da vas podržim – rekla je Dragana, a takmičarka je kroz suze odgovorila:

-Ja se tresem, nju vidim uživo, majko moja šta mi se danas dešava! – odgovorila je ona, a onda zajedno sa folk zvezdom zapevala njen čuveni hit „Dušu si mi opio“.

Ovo je samo jedan mali deo onoga što vas očekuje u nedelju od 21 h na kanalu Prve televizije u omiljenom porodičnom programu „Nikad nije kasno“.

U nastavku teksta pogledajte promo:

Foto: youtube/grand online,
Autor: A. Milinković