Login/Registracija

Torta za Žiku, ljubičice za ceo žiri i lavina emocija! „Nečija deca pevaju da ti srce stane“, poručio Buzurović

Ona je totalni amater u pevanju, ali profesionalac u pravljenju torti, zato je Klaudija Klanac Pušković (43) iz Petrovaradina imala najslađu podršku u drugom krugu šoua „Nikad nije kasno“, a to je njena porodica, suprug, dva sina i ćerkica Una.

U takmičenju se predstavila pesmom „Rock me baby“ grupe „Riva“, kojom je podigla ceo studio na noge, a posebno oduševljenje izazvao je njen stajling, baš kao i odevna kombinacija njene ćerke koja se obukla kao njena mama. 

„Stajling je adekvatan za ovu pesmu. Svaka čast“, pohvalio ju je Mare, dok je Anja poručila da je njena radost sa scene prešla na sve njih u studiju.

„Meni je ova pesma izuzetno draga i budi uspomene. Hvala što ste nas podsetili da pravi muškarac može da zavede i Mocartom i Šopenom i listom“, poručio je Buzurović.

Žika se pohvalio tortrom koju im je Klaudija napravila, a zatim zamolio njenu ćerku Unu da izađe na scenu i da zapeva sa majkom.

U istoj odevnoj kombinaciji poput princeza, sa korpom ljubičica Una i njena majka otpevale su pesmu „La violetera”, a lavina emocija preplavila je studio. Njihov nastup raznežio je sve, a Dragana Katić pohvalila je njihov izbor pesme, koja se odavno nije čula na nacionalnoj frekfenciji. 

“Meni se čini da vi ovde stimulišete porodični biznis. Nečija deca pevaju da ti srce stane, a neka prodaju pejsmejkere”, našalio se Buzurović, dok je malena Una delila ljubičice žiriju.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić