Tonči: Vi ste poenta i smisao ove emisije, Hari: Fascinirao me tvoj duh i optimizam (FOTO)

U drugom krugu „Nikad nije kasno“ predstavio se Emir Gosto Šora iz Mostara koji je publiku i žiri osvojio svojim vedrim duhom i životnim mudrostima OVDE. Odmah je u razgovoru sa Harijem Varešanovićem rekao da je njegova životna parola „Mostar u srcu, Mostar u duši, a Velež do groba“. 

9b509b6ca1b0960c5a45a87872e94d8d2a47e34a

„Moji svi u bendu su iz Mostara. Fasciniralo me sve što sam čuo o tebi, tvoj duh i optimizam. Ljubav prema muzici može imati samo takav jedan srčani Mostarac kao što si ti“, rekao mu je Hari. On se predstavio numerom „Ko to noćas peva našu pesmu“ Bore Spužića Kvake i doveo atmosferu u studiju do usijanja. 

„Emire vi ste smisao i poenta zašto ova emisija postoji. Želim da vas Bog još dugo poživi jer vi ste škola života. Svaka vam čast“, rekao je Tonči. 

„Ne želim prejudicirat stvari ali ti si bio meni najbolji“, rekao je Hari. 

„Vi ste ovde doneli tako nešto novo i sveže da sam imao utisak kao da slušam jedan novi original. Svaka vam čast“, rekao je Mare. 

„Žiko dragi ti si mene iz mrtvih probudio. Znaš li to?“, rekao je Šora, a onda se pohvalio da je po treći put postao deda. 

„Ne mogu drugačije pevat bez emocija, samo sa emocijama“, dodao je kandidat. U podršci su pored supruge, bila dva prijatelja i pobednik takmičenja „Zvezda možeš biti ti“ Dino Memić.4da4218897ab60d76370473b0f1e7b7d1db1a38b

On se pridružio Šori na sceni i zapevao sa njim pesmu „Čudna jada od Mostara grada“. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: A. Bakić