Login/Registracija

Tokom leta bio je najbolji promoter vina, a evo čime se Žika Jakšić sad hvali (VIDEO)

Nakon dva meseca pauze tvorac popularnog šoua „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić vratio se radnim obavezama u Grandu. Nasmejan i odmoran pohvalio nam se da je oran za rad, jer je letnju pauzu iskoristio na najbolji mogući način, uprkos koroni i svim zabranama.

„Ja bih tako mogao da živim ceo život! Nikakav problem nemam ni kad je policijski čas, ni kad ceo vikend ne izađem iz kuće. Meni je bilo super. Sedeo sam kući i uživao. Gledao televiziju, čitao, posvetio se sebi i sopstvenim interesovanjima. Svašta sam nešto pročitao i uradio“, pohvalio nam se Jakšić na snimanju novih epizoda takmičenja veterana.  

Tokom leta izabrao je da letuje u Srbiji, a obilazeći kafane i restorane postao je najbolji promoter vina svog sina Andrije. 


„Tu ja gde uđem… (smeh). Uđem u tri i izađem uveče u jedan“, rekao je Žika i dodao da je ovog leta vino „Nikad nije kasno“ pokupilo još tri nagrade na svetskim takmičenjima. 

„Prva zlatna medalja je stigla pre mesec dana i to sa Novosadskog sajma. A ono što me posebno raduje je najveće svetsko takmičenje u Beču, pod nazivom AWC Vienna, gde je belo i novo crveno vino dobilo po srebrnu medalju i to u konkurenciji od 1.100 vina iz celog sveta“, ponosno je istakao. 

Oran za rad i za, kako kaže, novu energiju spreman je za nastavak, ali i novu sezonu popularnog takmičenja. Šta nas očekuje u „Nikad nije kasno“, da li će biti nekih novina saznajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić