Login/Registracija

TO JE PRAVI BOEM: Veteran obradio LEGENDARNE hitove narodne muzike, publika oduševljena (VIDEO)

Bivšeg učesnika takmičenja veterana Gorana Cvetkovića publika je upamtila kao vrsnog izvođača pravih narodnih pesama, a kojih je znao preko 3 hiljade, kako je tada tvrdio.

Nakon učešća u “Nikad nije kasno“ publiku je obradovao sjajnom numerom koja nosi naziv “Nasledniče moj“ a zbog koje je dobio još više fanova.

Komplimenti da su njegove izvedbe evergrin pesama koje su izvodili Šaban Šaulić, Milanče Radosavljević i mnogi drugi  “ludilo mozga“ i da ih donosi na veoma specifičan način, podstakle su ga da obradi nekoliko pesama, kako za publiku tako i za svoju dušu.

Prva u nizu jeste pesma Nina Rešića “Sve si mi zabranila“, zatim “Familija“ ali i najveći Milančetov hit “Anđelija“ koji je posebno obradovao njegove pratioce.

Cveja je pesme snimio u pravom kafanskom ambijentu, uživo, uz pratnju orkestra i još jednom dokazao da je jedan od najboljih vokala koji se predstavio u takmičenju veterana.

Komplimenti na račun ovih obrada nisu izostali, a pojedinci tvrde da će od sada umesto originala sušati isključivo Cvejine obrade.

……

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac