Login/Registracija

„TO JE POTRESLO MOJU PORODICU“ Anja Mit iskreno o svom zdravstvenom stanju

Glumica Anja Mit nedavno je otkrila da joj se zbog načina života i nepravilne ishrane razvila insulinska rezistencija nakon čega je morala da promeni stil života.

Glumica kaže da su je dosta pogađali i naslovi u medijima koji su se pojavljivali na račun svog zdravstvenog stanja, pa je detaljno objasnila svoju situaciju.

– Ja sam to ispričala da bih podelila to svoje iskustvo. Rekla sam da je insulinska rezistencija nije bolest već stanje iz kojeg možete da izađete. Ako ga ne lečite to je pred dijabetes, ali naravno ne mora da bude ako se hranite dobro i ako trenirate, onda je u medijima izašlo da ja imam opaku bolest, što je istresiralo moju porodicu, tako da ne bih stvarno to komentarisala jer mislim da je neumesno. Dobro sam i nemam nikakvu opaku bolest – rekla je Anja u emisji „Grand news“ i dodala:

– Ja sam od simptoma imala samo to da nemam svoju ludačku energiju u smislu da mogu da radim 18 sati, da se malo brže umaram i da mi neke stvari smetaju, osećala sam da to nisam ja i onda sam se testirala i videla da imam, ali hvala bogu bolje mi je. Nisam skroz izašla iz toga, ali dobro sam.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić