Login/Registracija

„To je bio ekskluzivnije i erotičnije“ Vesna Zmijanac progovorila o eksplicitnim fotografijama

Pevačica Vesna Zmijanac je osamdesetih godina važila za jednu od najvećih zvezda tadašnje Jugoslavije. Osim što je osvojila publiku vrhunskim glasom, ni stasom nije zaostajala. 

Ona se nedavno prisetila samih početaka muzičke karijere, kada je uradila seriju smelih fotogafija koje su za to vreme bile i više nego provokativne. 

-Ja sam to malo drugačije radila, bilo je to nekako ekskluzivnije i erotičnije, koliko je smelo u to vreme – rekla je ona, pa se osvrnula na to kako je publika odreagovala na te slike: 

-Nikad mi niko nije tako nešto zamerao. Upravo jer je to bilo toliko lepo i sa ukusom, a pritom sam toliko dobro pevala i imala sjajne pesme, pa mi se sve prašta – istakla je pevačica nedavno. 

Sve Vesnine provokativne slike je fotografisao jedan od najuspešnijih fotografa Zoran Kuzmanović Munja, koji nije skinuo pored objektivom samo nju, nego i pevačicu Biljanu Jevtić koja je takođe govorila na tu temu.

-Lepša sam nego ranije, zrelija i pametnija. Kad pogledam danas te slike, i moda i sve, nekako je bilo mnogo drugačije. Sada sam se nekako kultivisala, sve je napredovalo. Zadovoljnija sam kada pogledam svoje skorašnje slike, nego one ranije – kaže pevačica i dodaje njene mlađe koleginice danas imaju mnogo eksplicitnije fotografije:

-Ranije smo imali meru, sada je sasvim drugačija prča – zaključila je ona. 

Pročitajte još:

Pevačica OTKRILA na koji način joj se UDVARAJU MUŠKARCI, pa nasmejala sve: „Ovi mlađi…“

„Obučeš haljinicu i onda nešto spadne“ Bilja Jevtić o svojoj erotskoj fotografiji

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković